Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota
Min Toyota

TOYOTA lanserer FT-1 Vision Gran Turismo for PlayStation®

Etter den gode mottagelsen av FT-1 i spillet Gran Turismo 6, har designteamet hos CALTY design fra Toyotas nordamerikanske designavdeling tatt drømmen et steg videre og skapt den ultimate racingbilen, FT-1 Vision Gran Turismo på PlayStation®.


Designernes opprinnelige intensjon med FT-1 var å appellere til dedikerte bilfans. På samme måte er FT-1 Vision GranTurismo designet for blodekte fans av Gran Turismo. Designerne fokuserte på å beholde de opprinnelige banene for å øke spillernes kjøreopplevelse.

Siden form og arkitektur for FT-1 allerede er innrettet mot luftkjøling og marktrykk gjennom “function-sculpting,” trengte "vision"-utgaven bare å foredles for å bli en ekte racingbil. Designerne studerte baner og racingbiler nøye og brukte funnene i styling av bilen. Råskapen som er tydelig i FT-1 Vision Gran Turismo skyldes den rene funksjonsdrevne designen.

Hjulbuene er bredere for å få plass til bredere hjul for å gi ekstremt grep på banen. Det forstørrede luftinntaket gir økt kjøring og den store bakvingen gir høyere marktrykk. Ekstra vinger i fronten bidrar også til høyere marktrykk. Den bakre diffuseren er større og har flere vertikale finner og er dratt bakover for å gi en renere luftflyt.

FT-1 Vision GT vil bli tilgjengelig for Gran Turismo 6 i september 2014.

FT-1 Gran Turismo

Mer om motorsport

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler