Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota
Min Toyota

Børning - endelig en norsk bilfilm!

Toyota GT86 i nøkkelrolle

Se tidenes billøp fra Oslo til Nordkapp på kino i høst. Børning er den første bilfilmen fra Norge, med et stjernelag av skuespillere og en Toyota GT86 i en nøkkelrolle.

Børning er filmen om tidenes villeste bilrace. En film full av fart og humor! Det som i utgangspunktet er en utfordring mann mot mann blir til et vanvittig billøp, med 26 biler til start og helt uten regler, det er kun én ting som gjelder; førstemann til Nordkapp!

Hallvard Bræin regisserer den første nordiske varianten på klassiske bilfilmer/komedier som The Cannonball Run og Smokey and the Bandit, og har fått med seg et stjernelag bestående av bl.a. Anders Baasmo Christiansen, Sven Nordin, Otto Jespersen, Jenny Skavlan, Trond Halbo og Henrik Mestad.

Endelig en norsk film - Børning
Børning; førstemann til Nordkapp!

"Det var en utrolig opplevelse å ligge i full sladd med 3 biler i bredden veien opp til Nordkapp-platået" - Fredric Aasbø.

En av bilene som kjemper om å komme raskest til Nordkapp er en Toyota GT86. Mer bestemt en helt spesiell driftingbil som normalt kjøres av Fredric Aasbø på bane. Alle de spektakulære kjørescenene i filmen er kjørt av Fredric Aasbø selv, som håndterer de 750 hestekreftene på utmerket vis. Som i drifting forøvrig gjelder det å få bakhjulene til å miste grepet mot underlaget, slik at bilen spinner kontrollert gjennom svingen med røyk fra dekkene.

Du kan se Børning på kinoer over hele landet fra 13. august.

Trailer - Børning

Mer om motorsport

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler