Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota
Min Toyota

TOYOTA C-HR konsept

Design, innovasjon og kjøreglede

Ved å kombinere et dristig nytt designspråk med en leken, engasjerende kjøreopplevelse har Toyota skapt sin nye konseptbil TOYOTA C-HR. Konseptet får sin verdenspremiere på bilutstillingen i Paris og gir et hint om hva selskapet ønsker å bidra med i kompakt crossover-segmentet.

Toyota har gjennom årene opparbeidet seg et rykte for innovasjon i mange ulike segmenter i det globale bilmarkedet.


Det nye C-HR konseptet tar opp i seg 20 år med kreativitet fra Toyota. Konseptet henter opp igjen design og smart innpakning som skapte den nye RAV4. Det introduserer nestegenerasjons fullhybrid drivlinje som først ble skapt til Prius, og tar inspirasjon fra GT86 når det gjelder kjøreglede og dynamikk.


Denne svært innovative designstudien er en stilig, lett og svært dynamisk C-segment crossover, skapt for å skille seg ut i et marked som blir stadig mer homogent. Konseptet er et resultat av løftet fra toppsjefen Akio Toyoda, å bygge biler som skaper følelser og som får føreren til å glede seg over bilkjøringen igjen.

 Det nye C-HR konseptet tar opp i seg 20 år med kreativitet fra Toyota.

C-HR konseptet tilbyr en kombinasjon av kompakt innpakning og enestående egenskaper for en urban og aktiv livsstil.


Konseptet er skapt rundt en ny plattform som skal tilfredsstille kundenes ønsker om førsteklasses kjøreegenskaper. Samtidig sørger en ny avansert fullhybrid drivlinje for en unik og engasjerende kjøreopplevelse som matcher trafikkforholdene i det 21. århundre, og drivlinjen leverer en enestående effektivitet og drivstofføkonomi.

 Det nye C-HR konseptet tar opp i seg 20 år med kreativitet fra Toyota.
 Det nye C-HR konseptet tar opp i seg 20 år med kreativitet fra Toyota.
Et globalt prosjekt forankret i det europeiske markedet

C-HR konseptet er unnfanget gjennom et tett samarbeid mellom Toyotas planleggingsentre i Japan og Europa, for å få en god forståelse av de seneste europeiske kundebehovene og biltrendene. Utformingen av konseptbilen er et resultat av et samarbeid mellom ED2 (Europeisk design-utviklingssenter) og de andre designsentrene.

 Det nye C-HR konseptet tar opp i seg 20 år med kreativitet fra Toyota.
Ny plattform og drivlinje

C-HR er 4,350 mm lang, 1,850 mm bred 1,500 mm høy og har en akselavstand på 2,640 mm og er skapt på en ny plattform. Med et lavere tyngdepunkt og økt strukturell stivhet vil den den gi kraftig forbedrede kjøreegenskaper. Konseptet benytter en ny fullhybrid drivlinje som gir betydelig forbedret drivstofføkonomi og effektivitet.

Mer om konseptbiler

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler