Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota
Min Toyota

Best i TÜV-rapporten 2015

2014 nærmer seg slutten og vi tar en titt tilbake på noe av det Toyota har oppnådd i år.

  • Toyota er kåret til verdens mest pålitelige bil for åttende året på rad i Consumer Reports' årlige rangering.
  • Toyota er fortsatt det mest verdifulle bilmerket i verden ifølge Best Global Brands-klassifiseringen.
  • Toyota er det beste merket i TÜV*-rapporten 2015
Noen høydepunkter fra TÜV-rapporten

Toyota havnet på topp 10-listene hele 13 ganger, hvorav åtte ganger var topp fem i alderskategoriene på merkenivå. Toyota er igjen blant de mest pålitelige bilene i Tyskland med veldig få mangler i hovedtestene.


I kategorien fire til fem år gamle biler kom Toyota IQ og Avensis på delt tredje plass. Med et resultat på 6,5%, har de halvparten så mange feil som gjennomsnittet i denne gruppen. I kategorien seks til syv år gamle biler kom Auris på fjerde plass, Corolla Verso på femte og Yaris på åttende. I åtte til ni årskategorien kom Corolla Verso på andre plass og RAV4 på tredje. Corolla og Avensis kom også på topp ti i denne kategorien.


Også i kategorien med 10 til 11 år gamle biler var det fire Toyotaer på topp 10 plasseringene - et imponerende bevis på pålitelighet, holdbarhet og kvalitet som varer.


Den siste TÜV-rapporten er basert på resultatet av 8,5 millioner undersøkelser. Totalt 226 modeller ble sammenlignet. Den årlige undersøkelsen, som utføres i samarbeid med magasinet Auto Bild, blir regnet som en av de viktigste guidene for kjøpere av både nye og brukte biler.

(*)TÜV: Technischer Überwachungs-Verein, Ledende tysk organisasjon innen tekniske inspeksjoner

Mer om Toyota

Folkets dom over Toyota Yaris Folkets dom over Toyota Yaris Vi i Toyota gikk sammen med Dagbladet for å finne fem personer som alle skulle få låne en Yaris hybrid i to uker. Målet var å få deres oppriktige og uretusjerte vurderinger. Nye Yaris GRMN limited edition Nye Yaris GRMN limited edition Etter 17 års fravær, er det seiersvante Toyotalaget tilbake i FIAs Verdensmesterskap i rally med 2017-modellen av Yaris WRC. Festens midtpunkt Festens midtpunkt Kvalitet og eleganse, smidig og overraskende kvikk og kraftfull. Beundrende blikk og fortjent oppmerksomhet. La oss presentere nye Yaris Hybrid. Toyota på Genève Motor Show 2017 Toyota på Genève Motor Show 2017 På den internasjonale bilutstillingen i Genève (9. – 19. mars), vil Toyota introdusere den nye 2017 Yaris ved siden av sin sportslige variant, Yaris GRMN. Toyota-standen vil også ha en verdenspremiere på konseptet i-TRIL og hele utvalget fra TOYOTA GAZOO Racing. Høy på hybrid Høy på hybrid Vi plottet Drøbak inn på kjøreruta i GPS-en og satte kursen mot Frogn kommune. Ikke for å se på den vinterkledde båthavna, men for å møte føreren av en Toyota Yaris Hybrid. New Toyota Yaris 2017 New Toyota Yaris 2017 Den nye Toyota Yaris gjør bilkjøring til en bedre opplevelse. Den tar deg frem dit du skal uten stress og med høy komfort slik at du føler deg opplagt og har god energi når du er fremme. Toyota tilbake i WRC med sterk andreplass Toyota tilbake i WRC med sterk andreplass TOYOTA GAZOO Racing sikret en andreplass i årets første runde av FIA World Rally Championship (WRC) i Monte Carlo. En ny Yaris En ny Yaris På den kommende bilutstillingen i Geneve (9. – 19. mars, 2017) vil Toyota vise frem en ny Yaris-variant med ytelse. Denne nye sportsversjonen vil stå ved siden av nye Yaris WRC som får sin debut i Monte Carlo Rally den 19. januar. Historien om Toyotas sportsbiler Historien om Toyotas sportsbiler Siden 1960-årene har Toyota overrasket og gledet folk med sine tolkninger av det som er en engasjerende, spennende og underholdende sportsbil. Ny Avensis Ny Avensis Med ny stil, nye motorer og innovativ teknologi, gjør den nye Avensis det enkelt for kundene. Uavhengig av utstyrsgrad og modell, er Avensis designet for å by på tidsriktig styling, pålitelighet, sikkerhet og komfort. Toyota i rampelyset i Geneve Toyota i rampelyset i Geneve Toyota-standen på den 85. Bilutstillingen i Geneve har alt en Toyota-fan kan ønske seg: nye modeller, innovativ teknologi, racerbiler og en revolusjonerende ny bil som kun slipper ut vann! Nye Yaris Nye Yaris Helt etter europeisk smak.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler

OK