Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota
Min Toyota

Best i TÜV-rapporten 2015

2014 nærmer seg slutten og vi tar en titt tilbake på noe av det Toyota har oppnådd i år.

  • Toyota er kåret til verdens mest pålitelige bil for åttende året på rad i Consumer Reports' årlige rangering.
  • Toyota er fortsatt det mest verdifulle bilmerket i verden ifølge Best Global Brands-klassifiseringen.
  • Toyota er det beste merket i TÜV*-rapporten 2015
Noen høydepunkter fra TÜV-rapporten

Toyota havnet på topp 10-listene hele 13 ganger, hvorav åtte ganger var topp fem i alderskategoriene på merkenivå. Toyota er igjen blant de mest pålitelige bilene i Tyskland med veldig få mangler i hovedtestene.


I kategorien fire til fem år gamle biler kom Toyota IQ og Avensis på delt tredje plass. Med et resultat på 6,5%, har de halvparten så mange feil som gjennomsnittet i denne gruppen. I kategorien seks til syv år gamle biler kom Auris på fjerde plass, Corolla Verso på femte og Yaris på åttende. I åtte til ni årskategorien kom Corolla Verso på andre plass og RAV4 på tredje. Corolla og Avensis kom også på topp ti i denne kategorien.


Også i kategorien med 10 til 11 år gamle biler var det fire Toyotaer på topp 10 plasseringene - et imponerende bevis på pålitelighet, holdbarhet og kvalitet som varer.


Den siste TÜV-rapporten er basert på resultatet av 8,5 millioner undersøkelser. Totalt 226 modeller ble sammenlignet. Den årlige undersøkelsen, som utføres i samarbeid med magasinet Auto Bild, blir regnet som en av de viktigste guidene for kjøpere av både nye og brukte biler.

(*)TÜV: Technischer Überwachungs-Verein, Ledende tysk organisasjon innen tekniske inspeksjoner

Mer om Toyota

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler