AYGO 2016

Morsom og uformell

I fjor ble den andre generasjonen av AYGO lansert i Europa. Den oppnådde umiddelbart en ekstrem popularitet i A-segmentet, og hele 95.000 enheter er allerede solgt i Europa.

Både det ikoniske frontdesignet basert på "X" og alle de forskjellige tilbudene om individuell tilpasning, er utarbeidet med tanke på at de skal være morsomme og uformelle. Modellrekken består at tre x-nivåer: X, X-play og X-wave. I tillegg kommer to spesialutgaver: X-cite og X-pure som oppdateres hvert år.

AYGO

AYGO kan også leveres med Toyota Safety Sense, som består av aktive sikkerhetsteknologier som kan forhindre eller dempe kollisjonsskader i flere, forskjellige trafikksituasjoner. I hastigheter fra 10 til 80 km/t vil kollisjonsvernsystemet registrere andre objekter på veien og redusere risiko for påkjørsel ved å senke hastigheten automatisk med ca. 30 km/t eller stoppe bilen helt. Filskiftvarsling registrerer kjørefeltlinjene for å kunne varsle føreren om bilen er i ferd med å komme over i motgående kjørefelt og reduserer dermed risiko for frontkollisjoner.

AYGO har en 3 sylindret, 1,0 liters bensinmotor med VVT-i teknologi. Den tilfredsstiller renhetskravene i Euro 6-normen. Forbruket er bare 0,38 l/mil med CO2-utslipp så lavt som 88 g/km. AYGO leveres både med manuelt gir og x-shift automatgir.

AYGO X-play

Siden AYGO ble lansert, har den markert seg med sitt spesielle utseende og de forskjellige mulighetene for individuell tilpasning som lar kundene få spillerom som egne preferanser. Mer enn ti forskjellige elementer kan enkelt og raskt erstattes med andre, med nye farger og utførelser – også flere år etter at bilen er ny.

AYGO X-play viser hvordan kombinasjoner av kontrasterende karosserifarger og innfellinger kan skape en bil med et friskt utseende og en unik personlighet.

Den nye lakkfargen, cyan splash, er kombinert med white flash-finish i "X"-formen foran, innfellinger i støtfangeren bak, sidespeil, A-stolpene og på taket for å få en to-toneeffekt. Felgene som måler 15" har hvit overflate med kapsler i cyan splash.

I interiøret er samme designtema tatt videre med innfellinger i white flash i midtkonsollen, rammen rundt girspaken og rundt friskluftinntakene. Instrumentpanelet er i cyan splash og de innvendige dørhåndtakene har kromfinish.

AYGO Dekk
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler