Fornyet Land Cruiser

En ustoppelig legende

Nye Land Cruiser er utstyrt med 2.8 D-4D-motor med 177 hestekrefter og 450 Nm. Motoren er er koblet til en ny sekstrinns automatkasse med forbedret drivstofføkonomi og kjøreegenskaper, og har fått nytt to-tone skinninteriør i brunt og svart.

I over sine 60 år med historie, har Toyota Land Cruiser blitt et ikon i markedet for 4WD. Med fremragende off-road-egenskaper og unik pålitelighet, har Land Cruiser opparbeidet seg et solid rykte som en av verdens tøffeste og mest driftssikre firehjulstrekkere.

Nøkkelen til Land Cruisers unike fremkommelighet er en kombinasjon av en pålitelig rammekonstruksjon og unike hjelpeverktøy som tilbys føreren. Flere brukervennlige funksjoner gir hjelp til å takle de vanskeligste utfordringer i terrenget, og selv nybegynnere kan kjøre trygt under tøffe forhold.

Land Cruiser

Utseende, komfort og kjøreegenskaper på veien er like viktig for kundene. Land Cruiser kombinerer off-road-egenskaper med en stilfull design, høy standard på kvalitet og komfort, en ny Toyota Touch 2 Go Plus multimediasystem og svært gode kjøreegenskaper på veien.

Land Cruiser

Land Cruiser blir nå tilgjengelig med Toyotas nye 2.8 D-4D-motor, som utvikler 130 kW (177 hestekrefter). Den firesylindrede DOCH-motoren med 2,755 cc og 16 ventiler, er utstyr med en “variable nozzle” turbo og intercooler, og sikrer et høyt dreiemoment ved lavt og middels turtall.

Land Cruiser

Motoren er matet til en ny sekstrinns automatkasse, som har et nytt kontrollsystem som forbedrer både drivstofføkonomi og kjøreegenskaper.

Land Cruiser

2.8 D-4D-motoren utvikler maksimalt 450 Nm dreiemoment mellom 1,600 og 2,400 o/min. Den akselererer fra 0-100 km/t på 12.7 sekunder, og har en topphastighet på 175 km/t. Gjennomsnittlig drivstofforbruk og CO2-utslipp er redusert med ni prosent til henholdsvis 7.4 l/100 km og 194 g/km.

Når den mates til en sekstrinns manuell girkasse utvikler 2.8 D-4D-motoren maksimalt 420 Nm dreiemoment mellom 1,400 og 2,400 o/min. Den akselererer fra 0-100 km/t på 12.1 sekunder og får en topphastighet på 175 km/t. Samtidig har den et drivstofforbruk på 7.5 l/100 km og et CO2-utslipp på 197 g/km.

Land Cruiser er nå tilgjengelig med et nytt to-tone skinninteriør i brunt og sort, og dessuten med nye interiørdetaljer i børstet aluminium.

Mer om Land Cruiser

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler