Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota
Min Toyota

Toyota i rampelyset i Geneve

Bilutstillingen i Geneve 2015

Toyota-standen på den 85. Bilutstillingen i Geneve har alt en Toyota-fan kan ønske seg: nye modeller, innovativ teknologi, racerbiler og en revolusjonerende ny bil som kun slipper ut vann!

Fortvil ikke hvis du ikke kommer deg til Geneve. I nyhetsstrømmen under får du live-oppdateringer fra bilmessen. Alt fra Facebook-poster, til Twitter-meldinger, Instagram-bilder, videoer og mer vil jevnlig bli lagt til for å holde deg oppdatert om hva som skjer på Toyota-standen.

Ny Auris og Avensis

Toyota har i år ikke bare én, men to spennende nye modeller som vises frem for første gang: en sofistikert ny Avensis og en iøynefallende ny Auris.


Det elegante utseende gjør nok at mange vil snu seg etter nye Avensis. Bilen som er elsket av forretningsfolk over hele Europa drar nå nytte av en rekke forbedringer - fra hvordan den ser ut, til kjørefølelsen den gir - men det som virkelig skaper overskrifter er Toyota Safety Sense, Toyotas avanserte sikkerhetspakke som er inkludert i hele den nye Avensis-serien (og andre Toyota-modeller fra 2015) og som gjør at det forventes at at Avensis oppnår toppkarakter med 5 stjerner i Euro NCAP-testen.

Geneva Motorshow 2015
Geneva Motorshow 2015

Lillebroren til Avensis, Auris, får også for første gang vist frem sitt iøynefallende nye utseende. Designet bygger videre på Auris’ allerede populære utforming, i tillegg har den fått en mengde nye premiumdetaljer både foran og bak. Også interiøret både ser ut, og føles som det tilhører en dyrere modell.

Hybridteknologien har lenge gjort at folk har falt for Auris. Nå, når den kommer med nye bensin- og dieselmotorer med fokus på effektivitet og ytelse, kan de aller fleste finne en modell som passer for seg. Kombinerer man det nye utseende med et økt komfortnivå, og muligheten til å velge Toyota Safety Sense trafikksikkerhetspakke, får du en bil i en klasse for seg.

Geneva Motorshow 2015
Geneva Motorshow 2015

Hvis ikke det var nok for deg, vil nok i alle fall vår kommende brenselcelle-sedan, Mirai og vår dobbeltvinnende utholdenhetsracer TS040 HYBRID få deg til å måpe.

Mirai tilbyr utslippsfri kjøring takket være sin grensesprengende brenselcelleteknologi og skrives inn i historiebøkene, på mange måter som Prius i 1997. Fremtiden er her nå, den heter Mirai!

Geneva Motorshow 2015

TS040 Hybrid kommer rett fra å ha dominert fjorårets World Endurance Championship, og vil stå på Toyota-standen gjennom hele bilmessen. Utseende, som er formet i vindtunnel, sammen med firehjulstrekk og den knallsterke hybridmotoren gjør at folk reiser langveisfra for å se den kjøre. Toyotas racing-team jobber allerede hardt for å gjenta fjorårets suksess.

/

Mer om Toyota

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler