Stolt samarbeid

Leger Uten Grenser

Leger Uten Grenser hjelper mennesker i krig, kriser og katastrofer. Siden de startet i 1971, har de blitt verdens største uavhengige medisinske hjelpeorganisasjon, og gjør uvurderlig arbeid i hele verden. Vi er stolte av å kunne si at vi samarbeider med Leger Uten Grenser.

Når leger og helsearbeidere risikerer livet for å redde andre, er det viktig at de ikke blir stående fast før de kommer seg frem til dem som trenger hjelp.

Toyota lager solide biler som kan frakte mennesker og nødhjelp til noen av verdens minst fremkommelige steder. Hjelpeorganisasjonen har brukt Toyota Land Cruiser i sitt arbeid helt siden organisasjonen ble stiftet.

Leger Uten Grenser
Den demokratiske republikken Kongo. Foto: Phil Moore

Leger Uten Grenser har prosjekter i rundt 65 land i Afrika, Asia, Europa og Latin-Amerika. Over 3400 frivillige sendes ut på oppdrag i felt, i tett samarbeid med over 26.000 ansatte verden over.

Leger Uten Grenser
Den demokratiske republikken Kongo. Foto: Peter Casaer

Du kan støtte Leger Uten Grenser. Send SMS "lege hjelp" til 2377 og gi 150 kroner.

Kirgisistan. Foto: Vincent Tremeau

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler