Norsk presse har testet Toyota C-HR

Coupé High-rider

Målet med Toyota C-HR var å skape en coupé som definerer en ny type crossover som tilbyr en fullkommen dynamikk og et iøynefallende design. Forhåndssalget er i gang, og her har vi samlet noen tester fra norsk presse.

/
Foto: Knut Moberg

“Hverken SUV eller vanlig personbil, men en Coupé der man sitter høyt. Det er åpenbart med det samme vi får se den, at det europeiske designsenteret har fått la kreativiteten blomstre.”

- dinside.no/motor

“Vi har allerede kjørt C-HR og fått bekreftet mistanken vi har hatt siden vi så bilen første gangen på Genève-utstillingen i vår: Dette blir en ny suksess”

- motor.no

/
Foto: Terje Ringen

“Mitt førsteinntrykk er at dette er en banebrytende bil som Toyota har lagt sjel i å utvikle i tette samarbeid mellom Japan og Europa.”

“Bilen er meget komfortabel i høye hastigheter på motorvei, tar seg godt frem på svingete landevei samtidig som den er smidig og oversiktlig å kjøre i trange bygater.”

- bilnorge.no

/

“Nøkkelordene for designet av eksteriøret var Sensual, Speed og Cross. Og på utrolig vis har designerne til Toyota klart å få frem alle de nevnte elementene. Den er sensuell, og ser ganske rask ut. De kraftige linjene gir den et preg av å være sporty samtidig som den er robust.”

- hegnar.no

“Først og fremst er det bilens utvendige design som får folk til å kikke både to og tre ganger ekstra. Dette er nye toner fra den kanten, og et ytre som er helt atypisk det som har vært Toyotas gjennomgående design-særtrekk de siste par tiårene. C-HR fremstår ungdommelig, fresh og ny tvers igjennom, med linjer som uten tvil vil få svært mange til å ta en nærmere titt.”

- nyttombil.no


“Styreresponsen er presis, fjæringen er passe stram og støyen er lav.”

- bilogmotorbloggen.blogspot.no

/
Foto: bilogmotorbloggen.blogspot.no
Årets bil 2017

Fra en liste på over 30 biler, har juryen valgt ut de syv finalistene som skal kjempe om prisen Årets bil 2017. Motor.no skriver at det er svært sterke kandidater som nå skal kjempe videre om å kunne ta imot trofeet kvelden før den første pressedagen på bilutstillingen i Genève i mars. Toyota C-HR er blant de syv finalistene. Les hele saken her.

Mer om Toyota C-HR

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler