TOYOTA GAZOO Racing WRC

Klare til start

13. desember lanserte TOYOTA GAZOO Racing sin nye Toyota Yaris WRC og presenterte førerne for 2017-sesongen.

Starten av FIA World Rally Championship (WRC) i Monte-Carlo, Monaco er bare en måned unna. TOYOTA GAZOO Racing WRC gjør sine siste forberedelser før den etterlengtede hendelsen. Gjennom tusener av timer i verkstedet, med testing av bil og mye teamarbeid, har de hatt et mål i sikte: Å være klar til starten av Rally Monte-Carlo.

/

Ved å delta i WRC, som er det ypperste innen rally, vil Toyota få utfordringer og muligheter til å utvikle menneskene, utforske nye teknologier og erfare vekslende veier verden over. Satsingen skal således bidra til å lage "ever-better cars".

/
/

To Toyota Yaris WRC vil blir kjørt av Jari-Matti Latvala og Juho Hänninen fra starten av sesongen i Monte-Carlo, 19. januar 2017. Espekka Lappi vil slutte seg til teamet som testfører i løpet av sesongen.

Bil og Motorbloggen var på plass i Helsinki da TOYOTA GAZOO Racing WRC dro teppet av den ferdige og løpsklare versjonen av Yaris WRC. Les deres artikkel og se flere bilder her.

Mer om motorsport

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler