Det opplagte valget

for Anne-Sofie

Med tre barn, hytte på fjellet og kajakk på taket var Auris Touring Sports et enkelt valg for Anne-Sofie Furuhaug.

Auris Touring Sports har blitt en favoritt hos barnefamiliene, og driftssikkerhet, bagasjeplass og pris var avgjørende for trebarnsmor Anne-Sofie Furuhaug da familien skulle ha ny bil.

– Vi skulle ha en stasjonsvogn og det måtte være mye bil for pengene. Auris er prisgunstig og aktuelle konkurrenter var mange hundre tusen kroner dyrere, sier Anne-Sofie som har hatt sin Auris Touring Sports i knappe to måneder nå.

Sameier bilen

Anne-Sofie eier bilen sammen med sin mor, en god løsning i og med at ingen av dem bruker bilen hver dag.

– Det er ingen av oss som trenger bil i det daglige, jeg både bor og jobber på Fornebu og det gjør mor også.

De er imidlertid en aktiv familie, med hytte på fjellet og mange fritidsinteresser.

– Vi sjåfør med blant annet kajakk, slalåm og langrenn og trenger plass til mye utstyr. Bilen brukes også til å kjøre til turneringer og cuper og til hytta på Beitostølen, forteller Anne-Sofie.
– Og vi spiller tennis, sier Magnus (11). Det er veldig fint med god plass.

/
Gode kjøreegenskaper

De fleste som kjøper seg en Auris velger hybridmodellen. Med 136 hestekrefter fordelt på bensin- og elmotoren er fremdriften sikret.

– Det er en hybrid, så den har både bensin- og elmotor og lader mens den kjører. Jeg merker lite til det, den gjør jobben med å veksle mellom strøm og bensin av seg selv, så det er veldig greit.

Auris er kjent for gode kjøreegenskaper og Anne-Sofie har lite å utsette på dem.

– Den er veldig stillegående, behagelig og god å kjøre. Så langt er jeg rett og slett veldig godt fornøyd.

Alle Toyotas hybrider kommer med trinnløst automatgir som standard, og for en som alltid har hatt manuelt gir tidligere var det en overgang.

– Det er første gang jeg har en bil med automatgir. Det var litt uvant, men det er også med på å gjøre kjørekomforten veldig god, man trenger ikke tenke på noe.
– Og vi kan se hvor vi rygger! Sier Hermine (8) entusiastisk. Ja, ryggekameraet er veldig greit å ha, selv om jeg selvsagt er veldig god til å lukeparkere, legger Anne-Sofie til med et smil.

Relatert innhold

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler