En god, trygg og lojal arbeidskamerat

Nye Toyota Proace

For gutta i Numedal Hytteutvikling AS er plass, fremkommelighet og komfort avgjørende for en effektiv arbeidsdag. Nye Toyota Proace oppleves som en god, trygg og lojal arbeidskamerat. Legenden Toyota Hiace forsvant for noen år siden - etter mange år som klart førstevalg blant varebilkundene. Nå er det arvtakeren Proace som gjelder.

Øverst på Vegglifjell i Buskerud er arbeidslaget godt i gang med å sette opp en moderne hytte designet av arkitektene hos Snøhetta.

– Hiace var jo en kjempebil, men den ble jo ikke akkurat yngre med åra den heller, sier Petter Alfredsen, tømrer og styreleder i Numedal Hytteutvikling AS.

Han legger også til at de ofte kjører på veier som ikke er brøytet, så de er avhengig av god fremkommelighet. – Å kjøre nye Proace er som å kjøre en god personbil. Ingen tvil om at kjøreegenskaper og komforten er blitt betydelig bedre på Toyotas varebil.

"Proace er en av de bedre tohjulstrekkerne jeg har kjørt"

Petter Alfredsen, tømrer og styreleder i Numedal Hytteutvikling AS.

Se film med nye Proace her:

Moderne og praktisk

Nye Proace oppleves som en god, fornuftig, moderne og praktisk bil, og den er utvilsomt blant de aller beste alternativene i dette segmentet. En stor fordel er ettermarkedet, der få leverer bedre enn Toyota. Dette får betydning for restverdien, og det er en trygghet å ta med seg på veien.

/
/

"Det er mange smarte rom, både under setet og bak seteryggene. Volumet i lasterommet er lett å utnytte. Det er stort og firkantet, men det er det som funker."

Petter Alfredsen

Mange gode valgmuligheter


Proace leveres i tre forskjellige lengder. Lasteevnen har økt med rundt 200 kilo i den nye utgaven og er nå på 1.000 – 1.400 kilo, avhengig av motorvalg. Små og store oppbevaringsrom gir praktiske løsninger for håndverkere på jobb.

Får jobben gjort


Proace har løsningene for transport av store kolli eller mange mennesker. Med 11 forskjellige varianter, lengder og dørkonfigurasjoner, finner du en modell som kan hjelpe deg til å løse dine daglige utfordringer.

"For oss er det også en stor fordel med treseter. Vi er ofte tre personer på jobb og da klarer vi oss med én bil."

Petter Alfredsen

/

Relatert innhold

Varebil - varebilklasser og Toyotas modelltilbud i klasse 2 Varebil - varebilklasser og Toyotas modelltilbud i klasse 2 Denne artikkelen tar for seg de 5 viktigste kravene til lav avgift og varebil klasse 2, og presenterer Toyotas modelltilbud. Toyota firehjulstrekk Toyota firehjulstrekk Toyota firehjulstrekk - gleder seg til vinteren. Denne artikkelen tar for seg alle Toyotas modeller med firehjulstrekk - hvem passer best til deg? Toyota feirer 10 millioner solgte Land Cruisere Toyota feirer 10 millioner solgte Land Cruisere Hos Toyota er vi stolte av å kunne dele med dere å ha nådd en enorm milepæl - salget av 10 millioner Land Cruisere over hele verden. En liten varebil med stor kapasitet En liten varebil med stor kapasitet Toyota Proace Compact. Lillebror i Proace-serien kan for mange være den mest anvendelige.