Et selvsagt valg

-

Det avgjørende for bilvalget til Hanna og Marius Skaara skulle vise seg å bli bilen de allerede hadde.

Både Hanna og Marius er fra familier som har kjørt mye Toyota. For Hanna begynte Toyota-historien med en Hiace.

– Jeg øvelseskjørte med den da jeg var 16. Senere, da jeg hadde fått lappen, lånte jeg min brors Toyota Corolla ganske mye, forteller Hanna.

– Både bestefar og far kjører Toyota, det var inngangen min. Siden har jeg kjørt mye Toyota selv og har gode erfaringer med det, sier Marius.

Da Marius og Hanna møttes hadde Marius en Avensis.

– Han kjørte den mye! Pendla mellom jobb, der han bodde og meg da, kan du si, sier Hanna med et smil.

Avensisen skulle vise seg å bli avgjørende for valget av deres neste bil.

Da Marius og Hanna møttes hadde Marius en Avensis.

Hanna og Marius kjører mye bil både privat og i jobb. Derfor var forutsigbarhet og pålitelighet nøkkelord da de skulle velge sin neste bil.

– Vi hadde altså en Toyota Avensis som hadde gått nesten 350 000 kilometer. Før den skulle selges skulle den inn på en service – en slags siste sjekk, forteller Marius.

Det som fulgte imponerte ham såpass at de kansellerte bestillingen de hadde inne på en elbil.

– Det var ingen reparasjoner, annet enn at man måtte bytte noen slitedeler, og da sa jeg til Hanna at vet du hva, vi avbestiller den elbilen og så tar vi heller og går for en Toyota.

/
Kjøreopplevelsen avgjorde

For Marius var det viktig å velge et merke han kunne stole på.

– Jeg liker Toyota fordi det gir en forutsigbarhet i hverdagen. Det er deilig å vite at du har en bil som starter om morgenen.

Etter å ha prøvekjørt forskjellige biler falt valget på en RAV4 Hybrid.

– Vi bor i Oslo, men jeg er frilanser og har pendlet en del til både Fredrikstad og Hamar. Da er det veldig deilig med en bil der man sitter høyt og har god oversikt, sier Hanna.

– Det er den beste Toyotaen jeg har prøvd, legger Marius til.

Han oppsummerer hva det er som gjør at akkurat RAV4 var bilen for ham og Hanna.

– Det som er deilig når du kjører mye er at du sitter godt, og i den bilen er det gode seter. Vi kommer oss litt opp fra veien, den er romslig og vi har litt større hjul som gir en effekt, den blir litt mindre stiv å kjøre og er myk og god. Det er totalt sett en god kjøreopplevelse.

– Det er også fint at den er en hybrid, spesielt i kø når den går mest på el. Så er det jo deilig at den har 197 hester også, at det drar litt, spesielt på motorveien, avslutter Marius.

Relatert innhold

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler