Toyota på Genève Motor Show

Nye Yaris 2017

På den internasjonale bilutstillingen i Genève (9. – 19. mars), vil Toyota introdusere den nye 2017 Yaris ved siden av sin sportslige variant, Yaris GRMN. Toyota-standen vil også ha en verdenspremiere på konseptet i-TRIL og hele utvalget fra TOYOTA GAZOO Racing.

Nye Yaris

/
 

Introduksjonen av den nye og betydelige oppgraderte Yaris er ment å forsterke suksessen til Toyotas småbil, takket være et mer dynamisk eksteriørdesign og oppgraderinger av interiøret. Den nye modeller har et særpreget utseende foran og bak, med LED-lys og nye felger og farger.

Oppdag nye Yaris

Yaris GRMN

/
 

Yaris-utvalget vil også inkludere en toppytelses-modell i form av Yaris GRMN, som er inspirert og påvirket av Toyotas retur til verdensmesterskapet i rally i 2017 med Yaris WRC. Den vil være den eneste i sin klasse som er utstyrt med en kompressormatet motor – en 1.8 liter som yter over 210 hestekrefter.

En urban pendler

Et annet Toyota-høydepunkt i Genève vil være verdenspremieren på i-TRIL konseptet, som er utviklet av Toyota Motor Europe (TME) i samarbeid med selskapets designstudio ED² i Nice. Konseptet drives av en elektrisk motor og viser frem mange innovative aspekter ved Toyotas forskning på stadig bedre biler og mer engasjerende miljøvennlige mobilitetsløsninger.

I-TRIL konseptet får en 1+2 setekonfigurasjon, “Active Lean”-teknologi og er i stand til å kjøre autonomt. Den representerer et fremtidsrettet alternativ til biler i A- og B-segmentet, andre elbiler og motorsykler for de som ønsker kjøreglede i lave hastigheter i urbane omgivelser.

/
/

Full gass

Toyota-standen vil også inneholde et komplett utvalg av biler fra TOYOTA GAZOO Racing. Ved å delta i utfordrende serier slik som FIA World Rally Championship (WRC), FIA World Endurance Championship (WEC) og Dakar, vil Toyota presse bilene til grensene, i sin streben etter å lage stadig bedre biler.

Den beste nyheten må være Toyotas sensasjonelle returnering til World Rally Championship, etter et 17-års opphold, med en andreplass i sesongåpningen av Rally Monte-Carlo og en førsteplass i Rally Sverige.

I World Endurance Championship (WEC), vil TOYOTA GAZOO Racing bruke tre TS050 hybrider på to av årets prestisjefylte runder - inkludert det legendariske 24-timersløpet på Le Mans - i håp om å vende tilbake til øverste trinn på pallen.

Oppdag TOYOTA GAZOO Racing

/
/

Toyota live fra Genève

Relatert innhold

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler