Høy på hybrid

-

Vi plottet Drøbak inn på kjøreruta i GPS-en og satte kursen mot Frogn kommune. Ikke for å se på den vinterkledde båthavna, men for å møte føreren av en Toyota Yaris Hybrid.

Anette Jaksland er trebarnsmor, hundeeier og en stolt fører av sin lille Yaris. Vi møter henne hjemme i Drøbak for å høre om hennes opplevelse av det å eie en hybridbil. – Jeg følte at jeg hadde vunnet i lotto da jeg kjørte ut en splitter ny, strøken Toyota Yaris Hybrid fra forhandleren i 2013, forteller Anette.

Med tre barn og to hunder blir hybriden flittig brukt til de daglige gjøremålene. En av fordelene er bilens bensinforbruk. Anette forklarer at hun noen ganger glemmer å fylle bensin, siden hybriden bruker så lite drivstoff.

Overraskelsen over hvor mye man kan få inn i bagasjerommet til Toyotas minste hybrid er også stor. Anette laster den med barnevogn, ski og barnesete, og ifølge hybridbileieren er det større plass enn man skulle tro.

/

Anette med sin fem måneder gamle datter.

Toyotas åtte ulike hybridmodeller har automatgir som standard. Dette er noe Anette, som sjelden er uten passasjerer i form av hund eller barn, er svært tilfreds med. – Det er helt nydelig, legger hun til.

Fra minst til størst

Anette er for tiden hjemme i barselpermisjon med sin yngste datter på fem måneder, og uttrykker begeistring over hvilke fordeler det er ved å eie en hybrid i permisjonen og generelt. Hun legger heller ikke skjul på at det blir en hybrid fra Toyota ved neste kjøp.

"Hvem vet? Kanskje den nye RAV4 Hybrid?"

Anette Jaksland

Opplev fordelene med hybridteknologi

Mer om Yaris

Folkets dom over Toyota Yaris Folkets dom over Toyota Yaris Vi i Toyota gikk sammen med Dagbladet for å finne fem personer som alle skulle få låne en Yaris hybrid i to uker. Målet var å få deres oppriktige og uretusjerte vurderinger. Nye Yaris GRMN limited edition Nye Yaris GRMN limited edition Etter 17 års fravær, er det seiersvante Toyotalaget tilbake i FIAs Verdensmesterskap i rally med 2017-modellen av Yaris WRC. Festens midtpunkt Festens midtpunkt Kvalitet og eleganse, smidig og overraskende kvikk og kraftfull. Beundrende blikk og fortjent oppmerksomhet. La oss presentere nye Yaris Hybrid. Toyota på Genève Motor Show 2017 Toyota på Genève Motor Show 2017 På den internasjonale bilutstillingen i Genève (9. – 19. mars), vil Toyota introdusere den nye 2017 Yaris ved siden av sin sportslige variant, Yaris GRMN. Toyota-standen vil også ha en verdenspremiere på konseptet i-TRIL og hele utvalget fra TOYOTA GAZOO Racing. New Toyota Yaris 2017 New Toyota Yaris 2017 Den nye Toyota Yaris gjør bilkjøring til en bedre opplevelse. Den tar deg frem dit du skal uten stress og med høy komfort slik at du føler deg opplagt og har god energi når du er fremme. Toyota tilbake i WRC med sterk andreplass Toyota tilbake i WRC med sterk andreplass TOYOTA GAZOO Racing sikret en andreplass i årets første runde av FIA World Rally Championship (WRC) i Monte Carlo. En ny Yaris En ny Yaris På den kommende bilutstillingen i Geneve (9. – 19. mars, 2017) vil Toyota vise frem en ny Yaris-variant med ytelse. Denne nye sportsversjonen vil stå ved siden av nye Yaris WRC som får sin debut i Monte Carlo Rally den 19. januar. Historien om Toyotas sportsbiler Historien om Toyotas sportsbiler Siden 1960-årene har Toyota overrasket og gledet folk med sine tolkninger av det som er en engasjerende, spennende og underholdende sportsbil. Best i TÜV-rapporten 2015 Best i TÜV-rapporten 2015 2014 nærmer seg slutten og vi tar en titt tilbake på noe av det Toyota har oppnådd i år. Nye Yaris Nye Yaris Helt etter europeisk smak.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler

OK