Høy på hybrid

-

Vi plottet Drøbak inn på kjøreruta i GPS-en og satte kursen mot Frogn kommune. Ikke for å se på den vinterkledde båthavna, men for å møte føreren av en Toyota Yaris Hybrid.

Anette Jaksland er trebarnsmor, hundeeier og en stolt fører av sin lille Yaris. Vi møter henne hjemme i Drøbak for å høre om hennes opplevelse av det å eie en hybridbil. – Jeg følte at jeg hadde vunnet i lotto da jeg kjørte ut en splitter ny, strøken Toyota Yaris Hybrid fra forhandleren i 2013, forteller Anette.

Med tre barn og to hunder blir hybriden flittig brukt til de daglige gjøremålene. En av fordelene er bilens bensinforbruk. Anette forklarer at hun noen ganger glemmer å fylle bensin, siden hybriden bruker så lite drivstoff.

Overraskelsen over hvor mye man kan få inn i bagasjerommet til Toyotas minste hybrid er også stor. Anette laster den med barnevogn, ski og barnesete, og ifølge hybridbileieren er det større plass enn man skulle tro.

/

Anette med sin fem måneder gamle datter.

Toyotas åtte ulike hybridmodeller har automatgir som standard. Dette er noe Anette, som sjelden er uten passasjerer i form av hund eller barn, er svært tilfreds med. – Det er helt nydelig, legger hun til.

Fra minst til størst

Anette er for tiden hjemme i barselpermisjon med sin yngste datter på fem måneder, og uttrykker begeistring over hvilke fordeler det er ved å eie en hybrid i permisjonen og generelt. Hun legger heller ikke skjul på at det blir en hybrid fra Toyota ved neste kjøp.

"Hvem vet? Kanskje den nye RAV4 Hybrid?"

Anette Jaksland

Opplev fordelene med hybridteknologi

Mer om Yaris

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler