Ny Toyota Land Cruiser. Ikonisk. Ustoppelig

Verdenspremière på den nye Land Cruiser

Helt siden en Land Cruiser av første generasjon klatret opp Fujifjellet for mer enn 60 år siden, har bilen vært ustoppelig. Den har som alltid en enestående evne til å ta deg dit du skal - og tilbake igjen - trygt og sikkert. Den nye Land Cruiser tar den stolte arven videre med enda flere avanserte teknologier, sikkerhetssystemer og kraftfulle ytelser.

Styrke og hensikt i hver linje

Den nye Land Cruiser forsterker modellens renommé med et nytt, mer moderne og robust eksteriør. Hver linje har en klar hensikt, som f.eks. panseret som er senket i midtseksjonen for å forbedre sikten ned foran bilen. Karosseriet er plassert på en sterk, stiv og solid ramme og lyktene og grillen er plassert høyere for å øke vadedybden. De nye 19" aluminiumfelgene har to fargetoner og 6 doble eiker. Bremselysene bak har LED-teknologi.

/
/
Full kontroll overalt

Gi din Land Cruiser tøffe utfordringer: Trekk tunge lass over vaskebrett, gjennom regn, snø og slaps - ingen annen SUV kan tilby den nye Land Cruisers unike kombinasjon av finesser tilpasset kjøring under ekstreme forhold. Den er utstyrt med et system for valg av kjøremodus (Drive Mode Select System), et elektronisk modulert fjærinssystem (KDSS) som optimaliserer effekten av stabilisatorene foran og bak for enda bedre ytelser - og er klar - uansett hva som ligger foran!

Om du må krysse et elvefar, forsere de bratteste kneiker eller klatre ned langs steinete, glatte spor, vil du verdsette Land Cruisers legendariske evne til å ta deg trygt og sikkert både frem og tilbake. Multiterrengmonitoren (MTM) gir deg nå mulighet til også å se under bilen og med en panoramamonitor i kombinasjon med Multi-Terrain Select (MTS) og terrengfartsholder har du det som skal til for å overvinne alle slags vanskeligheter.

/
/
Høyeste komfort

Land Cruisers enestående kombinasjon av funksjonalitet, håndverk og fokus på detaljene, sørger for at du får en god kjøreopplevelse hvor du enn kjører. Komforten er ytterligere forbedret med ventilasjon i forsetene, elektrisk varme i frontruten og varme i lyktespylerdysene. Instrumentpanelet er nydesignet og i midtkonsollen er det et Toyota Touch® 2 med Go multimediasystem med 8" skjerm. Knapper og brytere er mer ergonomiske og gruppert i spesifikke soner. Drivverk, komfortutstyr og -funksjoner er lettbetjente under alle forhold.

Ustoppelig styrke

Motoren i den nye Land Cruiser, er en 2,8 liters D-4D turbodiesel i kombinasjon med automatisk eller manuell girkasse. Motoren har et elektronisk styrt common-rail innsprøytingssystem som gir høyere trykk og avansert trykkontroll. Den automatiske girkassen har 6 trinn med superintelligent, elektronisk styring (6 Super ECT) som bidrar til bedre drivstofføkonomi og ytelser.

Mer om Land Cruiser

Så langt vi kjenner til er all informasjon i denne artikkelen korrekt. Utstyr og spesifikasjoner som beskrives i artikkelen vil variere avhengig av lokale forhold, og kan derfor avvike fra de modellene som er tilgjengelige i ditt område. Ta kontakt med forhandleren for å få informasjon om aktuelle spesifikasjoner og utstyr i ditt marked. Lakkfargene kan avvike noe fra de som vises på fotografiene i artikkelen.

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler