Festens midtpunkt

50% elektrisk!* 100% glede!

Kvalitet og eleganse, smidig og overraskende kvikk og kraftfull. Beundrende blikk og fortjent oppmerksomhet. La oss presentere nye Yaris Hybrid.

50% av kjøretiden er elektrisk*

Yaris Hybrid drives av to energikilder: en vanlig bensinmotor og en elektrisk motor, der vi får maksimalt ut av begges fordeler. Yaris Hybrid velger automatisk hvor energien skal hentes, hver for seg, eller et samarbeid avhengig av hastighet og kjøresituasjon. Det blir dobbel kraft og dobbel glede!

Sikkerhet i høysetet

I nye Yaris Hybrid får du sikkerhet som tidligere bare fantes i store luksusbiler. Toyota Safety Sense kollisjonsvern med autobrems sørger for at du er trygg enten du kjører i byen, på landeveien eller cruiser på motorveien en deilig sommerdag. I tillegg er Yaris Hybrid utstyrt med automatiske fjernlys, lskiftvarsling og skiltgjenkjenning - som også er med på å gjøre kjøreturene tryggere.

/
Komfort og design

Kupèen i Yaris Hybrid er moderne og komfortabel, og fra førerplassen har du full kontroll. Automatgir er standard, og det er også ryggekamera, automatisk klimaanlegg, DAB+ radio, Toyota Touch 2 multimedia berøringsskjerm, regnsensor, varmesete og nøkkelfri start - bare for å nevne noe av utstyret. Den kommer i attraktive lakkfarger, har moderne linjer og avansert utstyr som ikke bare sikrer en komfortabel kjøreopplevelse uten stress, men gjør også at du vil glede deg til alle hverdagens kjøreturer.

Tre gode grunner til å velge hybrid

Slipp ekstern lading
Batteriet i bilen lades automatisk ved bremsing og under kjøring.

Bidra til bedre klima og miljø 
Med hybrid sparer du drivstoffutgifter og får lave utslipp.

Spar lommeboka 
Ikke bare det lave drivstofforbruket som gjør Toyota Hybrid rimelig i drift. Hybrid er den mest driftssikre teknologien Toyota lager. Bilene har færre feil og mindre behov for vedlikehold som følge av liten slitasje på bremser, starter, gir og andre systemer. Derfor er også våre hybridbileiere våre mest fornøyde kunder, og Yaris Norges mest elskede småbil.

/

*Yaris: Gjennomsnittlig elektrisk kjøreandel 50% (tid%) basert på 538 prøvekjøringer i Sverige. Gjennomsnittsfart 35,2 km/t. Målingene er utført ved hjelp av tekonologiselskapet DRIVECO OY, montert i over 600 demonstrasjonsbiler hos Toyota-forhandlere. Ved kjøring i høy fart over lengre strekninger vil den elektriske andelen av kjøretiden være lavere.

Mer om Yaris

Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Det beroligende svaret er at det ikke vil bli behov for komplisert vedlikehold. Samtidig er det noen enkle tips du kan følge for å være sikker på at hybriden din holder seg i topp stand mens den er permittert. Den helt nye Yaris Den helt nye Yaris Den helt nye Yaris åpner dørene sommeren 2020. Gå ikke glipp av begivenheten! Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Toyota feirer den originale Yaris med introduksjonen av en ny Y20 utstyrsgrad i 2019. Introduksjonen markerer 20-årsjubileet for merkets suksessrike B-segment-modell, som ble vist første gang på motormessen i Paris 1998. Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle.