Festens midtpunkt

50% elektrisk!* 100% glede!

Kvalitet og eleganse, smidig og overraskende kvikk og kraftfull. Beundrende blikk og fortjent oppmerksomhet. La oss presentere nye Yaris Hybrid.

50% av kjøretiden er elektrisk*

Yaris Hybrid drives av to energikilder: en vanlig bensinmotor og en elektrisk motor, der vi får maksimalt ut av begges fordeler. Yaris Hybrid velger automatisk hvor energien skal hentes, hver for seg, eller et samarbeid avhengig av hastighet og kjøresituasjon. Det blir dobbel kraft og dobbel glede!

Sikkerhet i høysetet

I nye Yaris Hybrid får du sikkerhet som tidligere bare fantes i store luksusbiler. Toyota Safety Sense kollisjonsvern med autobrems sørger for at du er trygg enten du kjører i byen, på landeveien eller cruiser på motorveien en deilig sommerdag. I tillegg er Yaris Hybrid utstyrt med automatiske fjernlys, lskiftvarsling og skiltgjenkjenning - som også er med på å gjøre kjøreturene tryggere.

/
Komfort og design

Kupèen i Yaris Hybrid er moderne og komfortabel, og fra førerplassen har du full kontroll. Automatgir er standard, og det er også ryggekamera, automatisk klimaanlegg, DAB+ radio, Toyota Touch 2 multimedia berøringsskjerm, regnsensor, varmesete og nøkkelfri start - bare for å nevne noe av utstyret. Den kommer i attraktive lakkfarger, har moderne linjer og avansert utstyr som ikke bare sikrer en komfortabel kjøreopplevelse uten stress, men gjør også at du vil glede deg til alle hverdagens kjøreturer.

Tre gode grunner til å velge hybrid

Slipp ekstern lading
Batteriet i bilen lades automatisk ved bremsing og under kjøring.

Bidra til bedre klima og miljø 
Med hybrid sparer du drivstoffutgifter og får lave utslipp.

Spar lommeboka 
Ikke bare det lave drivstofforbruket som gjør Toyota Hybrid rimelig i drift. Hybrid er den mest driftssikre teknologien Toyota lager. Bilene har færre feil og mindre behov for vedlikehold som følge av liten slitasje på bremser, starter, gir og andre systemer. Derfor er også våre hybridbileiere våre mest fornøyde kunder, og Yaris Norges mest elskede småbil.

/

*Yaris: Gjennomsnittlig elektrisk kjøreandel 50% (tid%) basert på 538 prøvekjøringer i Sverige. Gjennomsnittsfart 35,2 km/t. Målingene er utført ved hjelp av tekonologiselskapet DRIVECO OY, montert i over 600 demonstrasjonsbiler hos Toyota-forhandlere. Ved kjøring i høy fart over lengre strekninger vil den elektriske andelen av kjøretiden være lavere.

Mer om Yaris

Folkets dom over Toyota Yaris Folkets dom over Toyota Yaris Vi i Toyota gikk sammen med Dagbladet for å finne fem personer som alle skulle få låne en Yaris hybrid i to uker. Målet var å få deres oppriktige og uretusjerte vurderinger. Nye Yaris GRMN limited edition Nye Yaris GRMN limited edition Etter 17 års fravær, er det seiersvante Toyotalaget tilbake i FIAs Verdensmesterskap i rally med 2017-modellen av Yaris WRC. Toyota på Genève Motor Show 2017 Toyota på Genève Motor Show 2017 På den internasjonale bilutstillingen i Genève (9. – 19. mars), vil Toyota introdusere den nye 2017 Yaris ved siden av sin sportslige variant, Yaris GRMN. Toyota-standen vil også ha en verdenspremiere på konseptet i-TRIL og hele utvalget fra TOYOTA GAZOO Racing. Høy på hybrid Høy på hybrid Vi plottet Drøbak inn på kjøreruta i GPS-en og satte kursen mot Frogn kommune. Ikke for å se på den vinterkledde båthavna, men for å møte føreren av en Toyota Yaris Hybrid. New Toyota Yaris 2017 New Toyota Yaris 2017 Den nye Toyota Yaris gjør bilkjøring til en bedre opplevelse. Den tar deg frem dit du skal uten stress og med høy komfort slik at du føler deg opplagt og har god energi når du er fremme. Toyota tilbake i WRC med sterk andreplass Toyota tilbake i WRC med sterk andreplass TOYOTA GAZOO Racing sikret en andreplass i årets første runde av FIA World Rally Championship (WRC) i Monte Carlo. En ny Yaris En ny Yaris På den kommende bilutstillingen i Geneve (9. – 19. mars, 2017) vil Toyota vise frem en ny Yaris-variant med ytelse. Denne nye sportsversjonen vil stå ved siden av nye Yaris WRC som får sin debut i Monte Carlo Rally den 19. januar. Historien om Toyotas sportsbiler Historien om Toyotas sportsbiler Siden 1960-årene har Toyota overrasket og gledet folk med sine tolkninger av det som er en engasjerende, spennende og underholdende sportsbil. Best i TÜV-rapporten 2015 Best i TÜV-rapporten 2015 2014 nærmer seg slutten og vi tar en titt tilbake på noe av det Toyota har oppnådd i år. Nye Yaris Nye Yaris Helt etter europeisk smak.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler

OK