Ny bil til 33 kroner dagen

Nå har vi et helt unikt tilbud på Toyota AYGO X-play+, men kun på nett! Når startleien er betalt, er leiekostnaden for en helt ny AYGO kun 33,- kr dagen. Fristende? Kanskje privatleie er løsningen for deg.

Toyota PrivatLeie, eller leasing som det kalles på folkemunne, er i vinden som aldri før. Og det med god grunn: å kjøre en helt ny, velutstyrt, moderne og sprek AYGO koster omtrent det samme per dag som en kaffe i en kaffebar.

Man behøver liten startkapital, og når leieperioden er over leveres bilen tilbake. Flere og flere ser dette som en mulighet til å skaffe seg sin første bil, eller til å bli kvitt den gamle sliteren.

Red Aygo X-play+
Fem fordeler med Privatleie:
  • Du har ny og sikker bil 
  • Forutsigbare månedlige kostnader 
  • Slipper å ta opp billån 
  • Slipper å binde opp kapital 
  • Slipper risiko forbundet med teknologisk utvikling
Hva er privatleie?

Helt enkelt forklart er Toyota PrivatLeie langtidsleie av bil. I dette nettilbudet for AYGO X-Play+ er leieperioden 4 år, og total kjørelengde 50 000 km.

Betalingsmodellen består av to elementer: startleie og månedsleie. Startleien er det du betaler idet du inngår avtalen, og månedsleien er en fast sum hver måned frem til avtalens utløp. For AYGO X-Play+ er de to henholdsvis 25 000,- i startleie og 990,- i månedsleie Det er sistnevnte som, fordelt utover alle årets dager, blir omtrent 33 kr dagen. Startleien kommer i tillegg, og etableringsgebyr kr 4 990 kommer i tillegg på første faktura.

Etter fire år leverer du bilen tilbake til forhandler og kan signere en avtale på en helt ny Toyota, dersom du ønsker det. Og akkurat det er en av hovedfordelene med privatleie – spesielt i 2018.

Multimedia med Apple carplay i Aygo X-play+
Blue AYgo X-play + front light
Ingen risiko for forbruker

Bilteknologien er i rask utvikling. Det er vanskelig å vite hva en bil som kjøpes i dag, vil være verdt når man skal selge den om noen år. Denne bekymringen slipper du når du leaser en bil med Toyota PrivatLeie, da tar forhandleren risikoen.

Leken og velutstyrt Aygo

- Kampanjemodellen er AYGO Play+, en av de mest velutrustede variantene, både hva gjelder sikkerhet og komfort, forteller Per Christian Huse, markedssjef i Toyota Norge.

Blant annet får man med aluminiumfelger, LED kjørelys, girspak og ratt i skinn, Bluetooth, USB- og AUX-tilkobling, DAB+ radio, automatisk klimaanlegg, ryggekamera og Toyotas sikkerhetssystem, Safety Sense.

Aygo er dessuten den første bilen fra Toyota som kommer med både Apple CarPlay og Android Auto-integrasjon. Det vil blant annet si navigasjon via Apple maps, stemmestyring av musikk og telefon ved bruk av Siri og tilgang til appene fra telefonen på skjermen i bilen.

Unikt tilbud – kun på nett

Høres lanseringstilbudet på Aygo Play+ interessant ut? Det kan lønne seg å være rask, for det er et begrenset antall biler det er snakk om. Det er kun tilgjengelig på nett, og du er bare noen få klikk unna.

Kampanjer

Les mer

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler