Den helt nye Toyota Corolla

En ny æra for hybrid

Denne lanseringen markerer starten på en ny æra for verdens mest solgte bilmodell. Den kommer som en dynamisk og sporty 5-dørs og som en langstrakt og raffiner Touring Sports stasjonsvogn. Den er den beste Corolla som noengang er laget.
Corolla er tilbake – og den kommer til å overraske deg.

For første gang tilbyr Toyota valg mellom to hybridmotorer - en 1,8 liters og en 2,0 liters - i samme modell. Den nye Corolla er bygd på og har alle fordelene som følger med TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture). Den nye Corollagenerasjonen byr på masse kjøreglede, enten du velger den kompakte Corollaen eller den fleksible Touring Sports stasjonsvognen.

En ny sporty og dynamisk modell

Den nye Corolla tar seg godt ut fra alle vinkler. Et avrundet og lavt panser gir den en sportslig profil mens den sett for- eller bakfra virker bred og kraftfull. I fronten er den utstyrt med LED-lykter, du kan velge mellom tre forskjellige felgdesign og kombinasjoner av to-tonelakkering. Den nye Touring Sports har langstrake linjer utvendig og et svært fleksibelt interiør.

I Norge vil forhåndssalget av Corolla starte i januar 2019, og selve lanseringen i løpet av første kvartal. Ønsker du å motta de siste nyheter frem til du kan bestille eller se nye Corolla hos din forhandler, så meld deg på her.

Hold meg oppdatert på nye Corolla

Ønsker du flere detaljer om den kommende Corolla? Klikk deg inn og les pressemeldingen her:

Pressemelding Corolla

/
Ny tilnærming for bedre kjøreegenskaper

TNGA-plattformen er basis for alle de nye Toyotamodellene. Den innebærer en revolusjon i måten virksomheten kan designe, konstruere og bygge biler på. Den er også en integrert del av selskapets forpliktelse til å lage stadig bedre biler som er stilige, sikrere og som gir enda større kjøreglede.

/
Europa velger Toyota Hybrid

Over 12 millioner bilkjøpere har til nå valgt en av bilene fra verdens største utvalg av hybridmodeller, av disse finnes 2 millioner i europeiske land. Med en Toyota Hybrid kan du kjøre hvor som helst uten å tenke på ladekø eller begrenset rekkevidde. Toyotas hybridmodeller er svært stillegående og kjører delvis på elektrisk energi alene – og de er selvladende. Du kan velge mellom en 1,8 liters hybrid for en myk, avslappet kjørestil eller en ny 2,0 liter med raskere akselerasjon for mer aktiv kjøring.

Uansett hvilken motorisering du velger, vil du få en bil med gode kjøreegenskaper, takket være TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture). Den gir mulighet til å lage biler med høy stabilitet, god balanse og lavt tyngdepunkt – som resulterer i biler som ligger godt på veien og gir kjøreglede. I

I Norge vil forhåndssalget av Corolla starte i januar 2019, og selve lanseringen i løpet av første kvartal. Ønsker du å motta de siste nyheter frem til du kan bestille eller se nye Corolla hos din forhandler, så meld deg på her.

Hold meg oppdatert på nye Corolla

/

Toyota Safety Sense

Mer om Corolla

Les mer

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler