Toyota på bilutstillingen i Genève

Stadig bedre mobilitet for alle

Etter 20 års lederskap innen hybridteknologi gjør Toyota sine hybridmodeller enda mer attraktive. Den nye Auris introduserer et helt nytt hybridsystem med 2-liters motor som gir bedre kjøreegenskaper og mer kjøreglede. Også for den nye AYGO er målet at den skal være morsom å kjøre. Den har bedre ytelse og et klart, nytt frontdesign. Konseptmodellen GR Supra Racing, gir et løfte om at den legendariske Supra er på vei tilbake i Toyotas modelltilbud.

video

Start Your Impossible

På årets bilutstilling i Genève viser Toyota sin forpliktelse til å bli et selskap for bevegelse, satt i sammenheng med våre partnerskap med de olympiske og paralympiske leker og vist gjennom budskapet "Start Your Impossible". Målet vårt er å kunne gi bedre mobilitet for alle demonstreres i de tre elektriske kjøretøyene: Concept-i, Concept-i RIDE og Concept-i WALK.

Concept-i bruker kunstig intelligens og avanserte tilkoblingsmuligheter for å kunne forstå førerens vaner og preferanser. De automatiserte kjørefunksjonene gjør det enklere, sikrere og morsommere å forflytte seg omkring. Concept-i RIDE er et kjøretøy som er tilpasset personer med begrenset, personlig mobilitet, som f.eks. rullestolbrukere. Concept-i WALK er en kompakt og lettkjørt enhet for å kunne bevege seg i gågater og områder reservert for fotgjengere.

Toyota arbeider også med neste generasjon hydrogenteknologi som er tatt i bruk i Fine-Comfort Ride. Dette brenselcellekjøretøyet peker mot et fremtidig design for personbiler som har en rekkevidde på over 1.000 km, rask tankfylling og null utslipp.

Neste generasjon hybridmodeller

Toyota har alltid lyttet til sine kunder og respondert på tilbakemeldinger fra markedet. Etter 20 års lederskap innen hybridteknologi og med over 11 millioner solgte biler, fortsetter vi å forbedre hybridbilene våre og gjøre dem attraktive for nye kunder. Det er bakgrunnen for at Toyota har besluttet å tilby kjernemodellene med valg mellom to hybridsystemer. Auris er først ute og kunder får nå valget mellom et hybridsystem med 1,8 liters bensinmotor og et helt nytt system med en 2-liters motor som utnytter komfortforbedringene, stabiliteten, kjøreegenskapen og kjøregleden som kan hentes fra den nye TNGA-plattformen som nå er basis også for Auris.

Den nye Auris er lengre og lavere enn forgjengerne og har et mer dynamisk design og særpreget styling i fronten. Lengden er økt med 40 mm og høyden er redusert med ca 20 mm slik at formen virker slankere og sikten forover er forbedret.

Mer kjøreglede enn noen gang før

En ny Toyota AYGO vises for første gang på bilutstillingen i Genève. Den har fått et mer ungdommelig uttrykk og bedre ytelser slik at den minste modellen i utvalget vårt er blitt enda morsommere å kjøre.

AYGO beholder den karakteristiske X-signaturen i fronten, men den er nå videreutviklet fra et 2-dimensjonalt grafisk uttrykk, til et mer kraftfullt, 3-dimensjonalt, arkitektonisk element. Nye AYGO er tilpasset smak og behov hos forskjellige kunder. x-play-utstyrsgrad er hjertet for de nye AYGO-modellene og er basis for alle de spesielle tilvalgsmulighetene. Toppmodellen, x-clusiv, er basert på x-play-spesifikasjonene, men med en egen to-tone lakkfargepalett i tre farger. I tillegg kommer to spesialmodeller, x-cite og x-me, som bidrar til å friske opp hele AYGO-tilbudet.

Nye AYGO har forbedrede ytelser og kjøreegenskaper for å være smidig og lettkjørt i bytrafikken samtidig som den fortsatt er blant klassen mest drivstoffeffektive.

TOYOTA GAZOO Racing: Stadig bedre biler

TOYOTA GAZOO Racing ble startet som en merkevare i fjor, og hadde som oppgave å konkurrere i motorsport og utfordre oss selv til å lage stadig bedre biler også for vanlig trafikk. Konseptmodellen GR Supra Racing som er skap av TOYOTA GAZOO Racing, er et perfekt uttrykk for "morsom-å-kjøre"-kvaliteten som er kjernen i Toyotas forpliktelse til å lage stadig bedre biler.

GR-konseptet har sin verdenspremiere i Genève og har som mål å gi nytt liv til navnet og sfæren som omgav den mest berømte modellen av alle i Toyotas velkjente sportsbilhistorie og vise Toyotas forpliktelse til å bringe den legendariske Supra tilbake på markedet. Den viser også det fremtidige potensialet i en bil som kan levere høye ytelser både på vei og på bane. GR Supra Racing er en kompakt to-dørs sportsbil med motor foran og bakhjulsdrift. I konstruksjonen er det brukt avanserte lettvektsmaterialer.

Mer om Toyotas bilutstillinger

Slik bestiller du din nye Toyota på nett Slik bestiller du din nye Toyota på nett Nå kan du bestille Både Yaris Og Aygo på nett. Les mer om hvordan dette gjøres her. En ny spennende epoke for Corolla En ny spennende epoke for Corolla Neste generasjon Auris blir offisielt omdøpt til Corolla Nye Auris med verdensdebut i Genève Nye Auris med verdensdebut i Genève I mars dro vi duken av nye Auris. Norske medier var på pletten for å bivåne begivenheten. Under har vi samlet noe av det de skrev. Suksesshistorien fortsetter. Mer kjøreglede enn noen gang tidligere Suksesshistorien fortsetter. Mer kjøreglede enn noen gang tidligere Toyotas formgivere og ingeniører har forsterker modellens ungdommelige og tydelige image, og har også sørget for bedre ytelser og kjøreegenskaper for å gjøre AYGO enda morsommere å kjøre.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler