Se pressekonferanse fra Geneva Motor Show 2018 direkte

Tirsdag 6. mars kl 9:45

Direkte fra bilutstillingen i Genève 2018

Tirsdag 6. mars 2018 kl 9:45 skal Toyota streame pressekonferansen fra den 88. bilutstillingen i Genève. Tredje generasjon Auris med et mer dynamisk eksteriørdesign og med et helt nytt fullhybridsystem med 2-liters motor, får sin verdenspremiere. Denne modeller markerer starten på Toyotas strategi med to hydbridalternativer..

En nye Aygo får også sin debut, og skiller seg nå enda klarere ut i det konkurranseintense A-segmentet. Frontdesignet er enda mer karakteristisk og ungdommelig. Samtidig er ytelsene og kjøreegenskapene forbedret slik at bilen er blitt enda morsommere å kjøre.

Toyotas visjon om "Mobilitet for alle" blir illustrert med forskjellige design og konstruksjoner som utforsker potensialet for fremtidige el-, brenselcelle- og selvkjørende kjøretøy samt kunstig intelligens.

Sist, men ikke minst, skal Toyota avsløre et moderne racing-konsept som signaliserer at merkets mest ikoniske sportsbil er på vei tilbake til markedet.

Dine innstillinger for informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å kunne gi deg en bedre opplevelse. Dersom du er fornøyd med dette, huk av den grønne boksen og fortsett å bruke nettstedet som før. Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler finner du her: Endre mine cookie-innstillinger. 

Bekreft de innstillingene du fortrekker ved å klikke i en av boksene om du er enig eller velge bort om du er uenig.

Forbedrer sikkerheten på Toyotas nettsted og er avgjørende for at nettsiden virker.

Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.

Husker påloggingsinformasjonen din, og husker valg du gjør mellom sider for å eksempelvis kunne gi deg en oppsummeringsside.

Gir best mulig opplevelse. Disse husker hvilke Toyota-sider du har besøkt. De gir deg enkelt tilgang til tjenester i nærheten, eksempelvis «finn din nærmeste forhandler». 

Sørger for at de tilbudene og kommunikasjonen du mottar på internett er relevante for deg.