Møt Per Arne

Bli med han på jobb i hans Toyota Proace Compact

Toyota Proace Compact

En liten varebil med stor kapasitet

Lillebror i Proace-serien kan for mange være den mest anvendelige. Med sine 4,6 meter er Proace Compact kortere enn mange personbiler, og lett å parkere i trange gater.  Den korte akselavstanden gir en svingradius på bare 5,6 meter. Men det betyr ikke at den er en pusling! Den kan frakte ett tonn nyttelast og trekke henger på 1,8 tonn.

Det er plass til tre voksne menn i bredden, og de rette veggene i lasterommet gir maksimal utnyttelse av plassen, enten du vil ha fastmonterte hyller, skuffer, knagger eller plass til store kolli. Selv om bilen er kort, kan den takket være en smart luke i passasjersetet frakte gjenstander på opptil 3,3 meter. Det er rett og slett den perfekte varebil for deg som vil ha stor plass, men ikke stor bil.

Dine innstillinger for informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å kunne gi deg en bedre opplevelse. Dersom du er fornøyd med dette, huk av den grønne boksen og fortsett å bruke nettstedet som før. Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler finner du her: Endre mine cookie-innstillinger. 

Bekreft de innstillingene du fortrekker ved å klikke i en av boksene om du er enig eller velge bort om du er uenig.

Forbedrer sikkerheten på Toyotas nettsted og er avgjørende for at nettsiden virker.

Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.

Husker påloggingsinformasjonen din, og husker valg du gjør mellom sider for å eksempelvis kunne gi deg en oppsummeringsside.

Gir best mulig opplevelse. Disse husker hvilke Toyota-sider du har besøkt. De gir deg enkelt tilgang til tjenester i nærheten, eksempelvis «finn din nærmeste forhandler». 

Sørger for at de tilbudene og kommunikasjonen du mottar på internett er relevante for deg.