Møt Per Arne

Bli med han på jobb i hans Toyota Proace Compact
Toyota Proace Compact
En liten varebil med stor kapasitet

Lillebror i Proace-serien kan for mange være den mest anvendelige. Med sine 4,6 meter er Proace Compact kortere enn mange personbiler, og lett å parkere i trange gater.  Den korte akselavstanden gir en svingradius på bare 5,6 meter. Men det betyr ikke at den er en pusling! Den kan frakte ett tonn nyttelast og trekke henger på 1,8 tonn.

Det er plass til tre voksne menn i bredden, og de rette veggene i lasterommet gir maksimal utnyttelse av plassen, enten du vil ha fastmonterte hyller, skuffer, knagger eller plass til store kolli. Selv om bilen er kort, kan den takket være en smart luke i passasjersetet frakte gjenstander på opptil 3,3 meter. Det er rett og slett den perfekte varebil for deg som vil ha stor plass, men ikke stor bil.

Relatert innhold

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler