Møt Per Arne

Bli med han på jobb i hans Toyota Proace Compact
Toyota Proace Compact
En liten varebil med stor kapasitet

Lillebror i Proace-serien kan for mange være den mest anvendelige. Med sine 4,6 meter er Proace Compact kortere enn mange personbiler, og lett å parkere i trange gater.  Den korte akselavstanden gir en svingradius på bare 5,6 meter. Men det betyr ikke at den er en pusling! Den kan frakte ett tonn nyttelast og trekke henger på 1,8 tonn.

Det er plass til tre voksne menn i bredden, og de rette veggene i lasterommet gir maksimal utnyttelse av plassen, enten du vil ha fastmonterte hyller, skuffer, knagger eller plass til store kolli. Selv om bilen er kort, kan den takket være en smart luke i passasjersetet frakte gjenstander på opptil 3,3 meter. Det er rett og slett den perfekte varebil for deg som vil ha stor plass, men ikke stor bil.

Relatert innhold

Land Cruiser 2018 er kommet og vi har satt den på prøve under utfordrende forhold.  Land Cruiser 2018 er kommet og vi har satt den på prøve under utfordrende forhold. Vi tok med oss en liten gjeng for å teste vår nye Land Cruiser. Her kan du se hvordan selgerne våre reagerte på de nye finessene og hvordan bilen selv tok utfordringene i det krevende terrenget. En god, trygg og lojal arbeidskamerat En god, trygg og lojal arbeidskamerat For gutta i Numedal Hytteutvikling AS er plass, fremkommelighet og komfort avgjørende for en effektiv arbeidsdag. Nye Toyota Proace oppleves som en god, trygg og lojal arbeidskamerat.