Ny bil til prisen av en latte om dagen

Yaris

Når innskuddet på 54 990,- er betalt, er leiekostnaden for en Yaris under femtilapp om dagen. Fristende? Kanskje privatleie er noe for deg.

Privatleie, eller leasing som det kalles på folkemunne, er i vinden som aldri før. Og med god grunn: å kjøre en ny, velutstyrt, selvladende, moderne og sprek Yaris hybrid koster til forveksling omtrent det samme som du betaler for en latte i mange kaffebarer.

Til den prisen er det fristende å bytte inn den gamle sliteren, eller kanskje gå til anskaffelse av din første bil. Men hvordan fungerer egentlig leasing? Det forklarer vi her.

Les mer om privatleie her.

/

Hva er privatleie?

Helt enkelt forklart er privatleie langtidsleie av bil. Du bestemmer deg for hvor lenge du ønsker å leie, samt for hvor langt det er sannsynlig at du kjører i løpet av leieperioden. Det mest vanlige for Yaris kunder er en leieperiode på 3 år, og total kjørelengde på 45.000 km.

Betalingsmodellen består av to elementer: startleie og månedsleie. Startleien er det du betaler idet du inngår avtalen, og månedsleien er en fast sum hver måned frem til avtalens utløp. For Yaris er de to henholdsvis 54 990,- i startleie og 1 450,- i månedsleie. Det er sistnevnte som, fordelt utover alle årets dager, blir omtrent en 50-lapp om dagen, og som danner grunnlaget for regnestykket. Startleien kommer i tillegg.

Hele tilbudet ser du her.

Etter tre år leverer du bilen tilbake til forhandler og kan signere en avtale på en helt ny Toyota, dersom du ønsker det. Og akkurat det er en av hovedfordelene med privatleie – spesielt nå i 2018.

/

Risikofritt

Bilteknologi er i en rivende utvikling. Hybridteknologien i Yaris og Toyotas øvrige hybrider er spydspissen nå i 2018, men hvordan ser bildet ut i 2021 og hva bestemmer de folkevalgte seg for? Kjøper du en bil er det vanskelig å i dag forutse verdien når du skal selge om noen år. Hybrider fra Toyota har riktignok høy annenhåndsverdi, men risikoen ligger like fullt hos kjøperen.

Denne bekymringen er fraværende for deg som velger leasing fordi forhandleren eller leasingselskapet tar hele risikoen.

Nysgjerrig på hybrid? Her kan du lese mer om hvordan det fungerer.

Verdt å tenke på

Leasing er enkelt, forutsigbart og gir deg muligheten til å kjøre en moderne og sikker bil uten å investere det det koster å kjøpe en. Men bilhold kommer med noen flere kostnader som trafikkforsikringsavgift, drivstoff, forsikring og service. Førstnevnte er en avgift staten krever inn, de tre sistnevnte tilbyr Toyota en god løsning på.

Med Toyotas Alt-i-ett-avtale kan du komplettere leasingavtalen ved å inkluder service, forsikring og til og med en gunstig drivstoffavtale. Alle tjenester er da samlet på din månedlige faktura sammen med månedsleien. Enklere blir det ikke.

/

Hvorfor Yaris Hybrid?

Så, med alle leasingtilbudene som finnes, hvorfor skal du velge en Yaris? Fordi et godt tilbud handler om hva du får for pengene, og med Yaris er det mye.

Hybridversjonen kommer standard med blant annet automatgir, DAB+ og et avansert sikkerhetssystem. Dessuten er den veldig, veldig god å kjøre, spesielt i urbane strøk. Du sitter ganske høyt, den er lys og luftig med god oversikt, er nett og enkel å lukeparkere, og ettersom det er en selvladende hybrid, slipper du å tenke på å lade den for å kjøre økonomisk.

Nysgjerrig? Du er alltid velkommen innom hos din Toyota-forhandler, og det å prøvekjøre og å få et skreddersydd tilbud på en Yaris, eller en annen modell, er selvsagt helt uforpliktende.

/
Fordeler med leasing:

  • Du har ny og sikker bil Forutsigbare månedlige kostnader
  • Slipper å ta opp billån
  • Slipper å binde opp kapital
  • Slipper risiko forbundet med teknologisk utvikling

Leasing-tilbud:

1,95% rente i 3 år

Privatleie 1 450,-/md.

Privatleie er inkludert vinterhjul og metallic lakk

Yaris Hybrid Active GO. Eksempel Privatleie: Startleie/etabl.gebyr 54 990,-. Månedsleie kr 1 450,- som gir totale leiekostnader på kr 107 190,-. 3 års bindingstid, kjørelengde 45 000 km. Årsavgift kommer i tillegg.

Fordeler med selvladende hybrid

1. Slipp ekstern lading

En hybrid ordner alt selv. Du slipper å tenke på når det er mest fornuftig å bruke elmotoren eller bensinmotoren, teknologien gjør den jobben for deg. Du trenger ikke å tenke på å lade den engang, selv det ordner den på egenhånd.

2. Bidra til bedre klima og miljø

Lavt forbruk under alle typer kjøreforhold. Lave CO2 utslipp som bidrar til Norges klimamål 2020, og lave NOx utslipp som bidrar til mindre lokal forurensing og renere byluft.

3. Snill med lommeboka

Det er ikke det lave drivstofforbruket alene som gjør Toyota Hybrid rimelig i drift. Hybrid er den mest driftssikre teknologien Toyota lager, bilene har færre feil og mindre behov for vedlikehold som følge av liten slitasje på bremser, starter, gir og andre systemer. Derfor er også våre hybridbileiere våre mest fornøyde kunder.

4. God komfort

Hybrider fra Toyota har trinnløst automatgir med umerkelige girskift. Med hybrid kjører du dessuten elektrisk i snitt halvparten av tiden, som igjen betyr kjøring uten en lyd halvparten av tiden. Når bensinmotoren hjelper elmotoren med framdriften så hører du selvsagt det, men den er ganske så stillegående den også.

Kampanje

Mer om Yaris

Fem stjerner til Yaris 2017 Fem stjerner til Yaris 2017 Tidligere i år lanserte Toyota sin 2017-utgave av Yaris. Modellen har oppnådd maksimale fem stjerner i den siste testrunden hos Euro NCAP. Folkets dom over Toyota Yaris Folkets dom over Toyota Yaris Vi i Toyota gikk sammen med Dagbladet for å finne fem personer som alle skulle få låne en Yaris hybrid i to uker. Målet var å få deres oppriktige og uretusjerte vurderinger. Nye Yaris GRMN limited edition Nye Yaris GRMN limited edition Etter 17 års fravær, er det seiersvante Toyotalaget tilbake i FIAs Verdensmesterskap i rally med 2017-modellen av Yaris WRC. Festens midtpunkt Festens midtpunkt Kvalitet og eleganse, smidig og overraskende kvikk og kraftfull. Beundrende blikk og fortjent oppmerksomhet. La oss presentere nye Yaris Hybrid.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler