Bli kjent med Nye PROACE CITY.

Toyota har i en årrekke vært en av de mest betydningsfulle varebilleverandørene i Norge - nå har vi mange spennende nyheter på trappene, og bilene lanseres fortløpende; PROACE CITY lanseres tidlig 2020, og PROACE ELECTRIC forventes i løpet av høsten 2020.

Først ut er PROACE CITY som kommer allerede første mars/april 2020. Denne kompakte varebilen blir levert som diesel, og er designet for god funksjonalitet og nytte. PROACE CITY leveres i tre utstyrsgrader; Basic, Comfort og Comfort +.

At Toyota leverer noe av de sikreste varebilene på markedet er vi stolte av, og PROACE CITY er intet unntak. Den er tilgjengelig med en rekke sikkerhetsutstyr, blant annet elektrisk parkeringsbrems, Hill assist control, skumringssensor for autolys og parkeringssensorer bak. I tillegg til dette inneholder Comfort grad blant annet cruise control, elektrisk folding av speil og parkeringssensor foran, og hvis du oppgraderer til Comfort + kan du legge til enda mer utstyr. Med en Toyota skal det være enkelt å manøvrere bilen selv ved de vanskeligste forhold.

PROACE CITY brosjyre

PROACE CITY kommer i to lengder, med lastekapasitet opp til 3,7m³ på den kortere, og 4,3m³ på den lange modellen, noe som gir plass til to europaller. I tillegg kan man, med Smart Cargo luke gjennom skillevegg, også laste opp til 3,4 meter lange gjenstander. En lasteevne på inntil 1000 kg, og hengervekt på inntil 1.500 kg gjør dette til en meget praktisk arbeidsbil.

Her er det bare å laste og kjøre. Denne vil du ikke gå glipp av.

Etter PROACE CITY lansering, kan vi glede oss til den større modellen, PROACE ELECTRIC, som lanseres høsten 2020.

Vi gleder oss til spennende varebiler fra Toyota.

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler