BARSKINGER I BARCELONA


Vi tok en tur til Barcelona med klatreren Magnus Midtbø og nye RAV4 Hybrid.
 Der fikk vi demonstrert kraft, smidighet og manøvreringsegenskaper, både i klatreveggen og på veien.

Se Magnus’ videoblogg fra turen
/
På tur med nye RAV4

Den katalanske hovedstaden bød vinterbleke nordmenn på etterlengtede soltimer, og det var gode forhold for testing av bil da vi satt kursen mot offroad-løypa Le Comes. Her fikk vi sjekket hva den femte generasjonen av Norges mest populære SUV var god for. 

Kjøreturen fra Barcelona sentrum og ut til Le Comes tok i underkant av halvannen time og illustrerte godt RAV4s kjøreegenskaper på forskjellige typer vei, både i bykjernen og på motor- og landevei.

Friluftsliv og hybrid

I en alder av 30 år har Magnus pensjonert seg fra konkurransenivå, men den gjennomtrente akrobaten er fremdeles en aktiv klatrer. 

“En overgang til elektrisk hadde vært vanskelig for meg med tanke på at jeg har mange roadtrips”, forteller Magnus, som ofte legger ut på lange kjøreturer til avsidesliggende steder for å klatre. ”Så hybrid føles veldig riktig”. 

Der terrenget blir mer krevende og lademulighetene færre, er den hybride SUVen en god løsning for Magnus. I tillegg har bilen godt med plass til alt utstyret klatringen krever.

Dette er Magnus Midtbø

Magnus er en av verdens beste sportsklatrere. Han vant sitt første NM bare 16 år gammel og har vært norsk og nordisk mester hvert eneste år siden, i tillegg til junior-verdensmester. Og, ikke minst, han kan ta pull-ups med én finger!

Magnus har klatret noen av de hardeste rutene som finnes der ute, blant annet Cosi fan Tutte (8c) og Redpoint (9b). I 2017 la han konkurranseklatringen på hylla. Der mange må ha et spesifikt mål for å finne motivasjon, har klatringen i seg selv vært motivasjon nok for Magnus.

"Jeg elsker klatring, naturen og følelsen av å være fri. Den største motivasjonen må være følelsen av å kunne klare å klatre hva som helst." - Magnus Midtbø

/
Nye RAV4. Norges mest solgte SUV.

Den er designet for å skille seg ut og bygd for å tåle mye. Den nye RAV4 er har et robust utseende mens kupeen er preget av presist monteringsarbeid.

Den høye sitteposisjonen gir føreren full oversikt og god kontroll. Kupeen er svært rommelig, komfortabel og er utformet med omtanke.

Takket være den nye 2,5 liters Hybrid Dynamic Force- motoren, har RAV4 høye ytelser under alle slags forhold.

/

Les mer

Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Fjelleventyret er over for denne gang, men vinneren av årets 71 grader nord – Norge tøffeste Kjendis hviler ikke på laurbærene av den grunn. Likevel innrømmer Jon Almaas at overgangen til hverdagen var tøffere enn han hadde forestilt seg. 10 millioner solgte RAV4 på verdensbasis 10 millioner solgte RAV4 på verdensbasis RAV4 har kastet seg på statistikken over Toyota-modeller som har oppnådd et åttesifret antall solgte eksemplarer. Det totale salgstallet for den bestselgende SUVen passerte 10 millioner i slutten av februar 2020, fordelt på de fem generasjonene av modellen som har blitt produsert siden 1994. Toyota RAV4 plug-in Toyota RAV4 plug-in RAV4 Plug-in ble vist på Los Angeles Auto Show 20 november HYBRID SALGSSUKSESS Q2 HYBRID SALGSSUKSESS Q2 Salgstallene for mai viser at de selvladende hybridene fra Toyota blir stadig mer populære. Med nylanseringene av Corolla og RAV4 går Toyota til topps på salgsstatistikken.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler