Toyota RAV4

10 millioner solgte RAV4 på verdensbasis
Imponerende salg

• Salget av Toyotas banebrytende SUV har passert 10 millioner biler
• Summen er et resultat av 26 år og fem generasjoner RAV4
• RAV4 skapte markedet for kompakte og urbane SUVer, og er fremdeles en internasjonal bestselger
• Toyota er klare for et nytt kapittel i modellens historie med nyheten RAV4 Plug-in Hybrid, som kommer til høsten

RAV4 har kastet seg på statistikken over Toyota-modeller som har oppnådd et åttesifret antall solgte eksemplarer. Det totale salgstallet for den bestselgende SUVen passerte 10 millioner i slutten av februar 2020, fordelt på de fem generasjonene av modellen som har blitt produsert siden 1994.

Internasjonal modell

RAV4 har styrket seg som en internasjonal modell siden lanseringen. Etter å ha skapt et marked for en ny type kompakt og allsidig fritids-SUV, fortsetter modellen å sette standarder for segmentet og tar salgstallene til nye høyder.

I 2019 var RAV4 ikke bare verdens mest solgte SUV, men også den den 4. mest solgte bilmodellen totalt. Nord-Amerika har uten tvil vært det viktigste markedet så langt, med et årlig salg på over en halv million biler (535.000 i 2019), etterfulgt av Europa (133.000) og Kina (127.000).

I Europa har salgstallene for RAV4 nådd godt over to millioner siden 1994. Og den nyeste og femte modellen, som ble introdusert i starten av 2019, har allerede satt ny årlig salgsrekord med over 130.000 solgte eksemplarer.

Nylansering

I år vil RAV4 markere et viktig steg i utviklingen med lanseringen av den nye RAV4 Plug-in Hybrid, som gir et større potensiale for helelektrisk kjøring, null utslipp og null drivstofforbruk.

/

Mer om RAV4

Norsk bilpresse har testet nye RAV4 Plug-in Hybrid Norsk bilpresse har testet nye RAV4 Plug-in Hybrid Norsk bilpresse var spente på om den ladbare hybrid-SUVen ville holde alt det den har lovet – og de kunne reise hjem igjen med forventningene innfridd. Toyota RAV4 plug-in Toyota RAV4 plug-in RAV4 Plug-in ble vist på Los Angeles Auto Show 20 november HYBRID SALGSSUKSESS Q2 HYBRID SALGSSUKSESS Q2 Salgstallene for mai viser at de selvladende hybridene fra Toyota blir stadig mer populære. Med nylanseringene av Corolla og RAV4 går Toyota til topps på salgsstatistikken. BARSKINGER I BARCELONA BARSKINGER I BARCELONA Vi tok en tur til Barcelona med klatreren Magnus Midtbø og nye RAV4 Hybrid. Der fikk vi demonstrert kraft, smidighet og manøvreringsegenskaper, både i klatreveggen og på veien.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler