Toyota RAV4

10 millioner solgte RAV4 på verdensbasis
Imponerende salg

• Salget av Toyotas banebrytende SUV har passert 10 millioner biler
• Summen er et resultat av 26 år og fem generasjoner RAV4
• RAV4 skapte markedet for kompakte og urbane SUVer, og er fremdeles en internasjonal bestselger
• Toyota er klare for et nytt kapittel i modellens historie med nyheten RAV4 Plug-in Hybrid, som kommer til høsten

RAV4 har kastet seg på statistikken over Toyota-modeller som har oppnådd et åttesifret antall solgte eksemplarer. Det totale salgstallet for den bestselgende SUVen passerte 10 millioner i slutten av februar 2020, fordelt på de fem generasjonene av modellen som har blitt produsert siden 1994.

Internasjonal modell

RAV4 har styrket seg som en internasjonal modell siden lanseringen. Etter å ha skapt et marked for en ny type kompakt og allsidig fritids-SUV, fortsetter modellen å sette standarder for segmentet og tar salgstallene til nye høyder.

I 2019 var RAV4 ikke bare verdens mest solgte SUV, men også den den 4. mest solgte bilmodellen totalt. Nord-Amerika har uten tvil vært det viktigste markedet så langt, med et årlig salg på over en halv million biler (535.000 i 2019), etterfulgt av Europa (133.000) og Kina (127.000).

I Europa har salgstallene for RAV4 nådd godt over to millioner siden 1994. Og den nyeste og femte modellen, som ble introdusert i starten av 2019, har allerede satt ny årlig salgsrekord med over 130.000 solgte eksemplarer.

Nylansering

I år vil RAV4 markere et viktig steg i utviklingen med lanseringen av den nye RAV4 Plug-in Hybrid, som gir et større potensiale for helelektrisk kjøring, null utslipp og null drivstofforbruk.

/

Mer om RAV4

BARSKINGER I BARCELONA BARSKINGER I BARCELONA Vi tok en tur til Barcelona med klatreren Magnus Midtbø og nye RAV4 Hybrid. Der fikk vi demonstrert kraft, smidighet og manøvreringsegenskaper, både i klatreveggen og på veien. Helt nye RAV4 Helt nye RAV4 Kjør hvor som helst og overalt, fra bysentre til krevende landskap, gir den helt nye RAV4 et robust, men med raffinert utseende med en romslig og komfortabel cupè. Samarbeidet mellom 71N og Toyota Samarbeidet mellom 71N og Toyota For tyvende året på rad har gjengen i 71° Nord begitt seg ut på den krevende reisen fra Norges sørligste punkt på Lindesnes til det nordligste punktet på Nordkapp. I år igjen har de fått god hjelp av flere hybrider fra Toyota. Nye RAV4 Nye RAV4 For snart et kvart århundre siden skapte første generasjon RAV4 et nytt bilsegment; robust SUV med kompakte dimensjoner og like gode kjøreegenskaper på som utenfor veien. Nå er femte generasjon her, og den er akkurat like revolusjonerende.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler