Toyota RAV4

10 millioner solgte RAV4 på verdensbasis
Imponerende salg

• Salget av Toyotas banebrytende SUV har passert 10 millioner biler
• Summen er et resultat av 26 år og fem generasjoner RAV4
• RAV4 skapte markedet for kompakte og urbane SUVer, og er fremdeles en internasjonal bestselger
• Toyota er klare for et nytt kapittel i modellens historie med nyheten RAV4 Plug-in Hybrid, som kommer til høsten

RAV4 har kastet seg på statistikken over Toyota-modeller som har oppnådd et åttesifret antall solgte eksemplarer. Det totale salgstallet for den bestselgende SUVen passerte 10 millioner i slutten av februar 2020, fordelt på de fem generasjonene av modellen som har blitt produsert siden 1994.

Internasjonal modell

RAV4 har styrket seg som en internasjonal modell siden lanseringen. Etter å ha skapt et marked for en ny type kompakt og allsidig fritids-SUV, fortsetter modellen å sette standarder for segmentet og tar salgstallene til nye høyder.

I 2019 var RAV4 ikke bare verdens mest solgte SUV, men også den den 4. mest solgte bilmodellen totalt. Nord-Amerika har uten tvil vært det viktigste markedet så langt, med et årlig salg på over en halv million biler (535.000 i 2019), etterfulgt av Europa (133.000) og Kina (127.000).

I Europa har salgstallene for RAV4 nådd godt over to millioner siden 1994. Og den nyeste og femte modellen, som ble introdusert i starten av 2019, har allerede satt ny årlig salgsrekord med over 130.000 solgte eksemplarer.

Nylansering

I år vil RAV4 markere et viktig steg i utviklingen med lanseringen av den nye RAV4 Plug-in Hybrid, som gir et større potensiale for helelektrisk kjøring, null utslipp og null drivstofforbruk.

/

Mer om RAV4

Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Fjelleventyret er over for denne gang, men vinneren av årets 71 grader nord – Norge tøffeste Kjendis hviler ikke på laurbærene av den grunn. Likevel innrømmer Jon Almaas at overgangen til hverdagen var tøffere enn han hadde forestilt seg. Norsk bilpresse har prøvekjørt Yaris Cross Norsk bilpresse har prøvekjørt Yaris Cross Norsk bilpresse har prøvekjørt den helt nye Yaris Cross. Les hva de synes om crossover-versjonen av den populære småbilen. Verdens mest solgte bilmerke — Toyota Norge Verdens mest solgte bilmerke — Toyota Norge Kjøper du en Toyota, vet du at dette er en av verdens mest solgte bilmerke. Den samme kåringen viser også at Toyota RAV4 er verdens mest solgte SUV. Vant 71 grader nord 2020 Vant 71 grader nord 2020 Etter å ha fulgt ivrig med på den populære realityserien fra sofaen i mange år, bestemte Steffen seg for at det var hans tur til å oppleve den norske naturen på første rad. Og det ble han belønnet for.