Fordi vi tror på "Bedre"

Les om tiltakene Toyota Motor Europe har gjort som svar på den nåværende COVID-19-pandemien i Europa.

Koronavirus-pandemien har gitt en ny type utfordringer for samfunnet vårt: det begrenser vår frihet til å bevege oss

Vi vet ikke hvor lenge denne situasjonen vil vare. Men vi tror at ved å stå sammen gjennom krisen, kan det umulige bli mulig, og vi kan alle komme sterkere ut på andre siden. Fordi vi tror på "Bedre".

Det er derfor vi ber folk komme nærmere hverandre ved å holde oss unna hverandre.

Av den grunn har vi besluttet å stenge deler av vår virksomhet i lys av COVID-19-pandemien. Dette inkluderer den midlertidige stengningen av alle Toyota-monteringsanlegg i Europa, som vil stenge fra mandag 23. mars.

Samtidig vil vi ikke stoppe aktiviteter som er viktige for å sikre mobilitet der det er behov, for eksempel frakt av deler til europeiske markeder for å holde kjøretøy på veien.

Vi ønsker å benytte anledningen til å vise vår takknemlighet og anerkjennelse til alle helsepersonell som står på dag og natt for å hjelpe de syke gjennom denne krisen.

Kommunikasjonsteamene våre kan fortsatt kontaktes via sosiale kanaler eller kundeservice på toyota@toyota.no. Ta kontakt om du har spørsmål.

Du kan også ta kontakt eller besøke din lokale forhandlers nettside for informasjon.

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler