Informasjon

Covid-19

Les om tiltakene Toyota Motor Europe har gjort som svar på den nåværende COVID-19-pandemien i Europa. Under finner du også informasjon fra Toyota Financial Services.

Koronavirus-pandemien har gitt en ny type utfordringer for samfunnet vårt: det begrenser vår frihet til å bevege oss

Vi vet ikke hvor lenge denne situasjonen vil vare. Men vi tror at ved å stå sammen gjennom krisen, kan det umulige bli mulig, og vi kan alle komme sterkere ut på andre siden. Fordi vi tror på "Bedre".

Det er derfor vi ber folk komme nærmere hverandre ved å holde oss unna hverandre.

Av den grunn har vi besluttet å stenge deler av vår virksomhet i lys av COVID-19-pandemien. Dette inkluderer den midlertidige stengningen av alle Toyota-monteringsanlegg i Europa, som vil stenge fra mandag 23. mars.

Samtidig vil vi ikke stoppe aktiviteter som er viktige for å sikre mobilitet der det er behov, for eksempel frakt av deler til europeiske markeder for å holde kjøretøy på veien.

Vi ønsker å benytte anledningen til å vise vår takknemlighet og anerkjennelse til alle helsepersonell som står på dag og natt for å hjelpe de syke gjennom denne krisen.

Du kan kontakte oss via vår facebookside "Toyota Norge" eller kundeservice på toyota@toyota.no. Ta kontakt om du har spørsmål.

Ønsker du kontakt med din lokale forhandler kan du gjøre det her:

Informasjon fra Toyota Financial Services
Vi er her for deg

Det er krevende tider, og mange opplever denne situasjonen som svært usikker. Toyota Financial Services ønsker å ta vare på deg som kunde i en krevende tid. Du skal vite at vi er her for deg – og at du kan snakke med oss.

Avdragsfrihet

Ta kontakt med oss dersom du er kommet i en vanskelig økonomisk situasjon. Sammen ser vi på løsninger for avdragsfrihet på billånet ditt. Dersom du får innvilget avdragsfrihet vil avdragene fordeles over gjenstående terminer. Du betaler ingen ekstra gebyrer for endringene vi gjør for deg.

Privatleie

Er du i karantene og har problemer med å levere tilbake bilen etter endt leasingperiode. Ta kontakt med oss. Vi kan forlenge leieperioden i en begrenset periode inntil du er klar til å levere bilen tilbake.

Toyota Forsikring

Vi er fullt operative og har ordinære åpningstider i alle våre avdelinger slik at vi kan hjelpe deg best mulig måte. Mange av oss jobber nå fra hjemmekontor, og vi begrenser fysiske møter til et minimum. Men vi er tilgjengelig på telefon og e-post for å opprettholde et høyt servicenivå. Har du behov for en betalingsutsettelse eller er behovet for å kjøre bil redusert så kjørelengden på forsikringen kan justeres ned? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Toyota Betalingsforsikring

Vi har fått flere henvendelser fra våre kunder som ikke er klar over at de har betalingsforsikring. I nettportalen «Min Finansiering» kan du logge sikkert inn med din BankID for full oversikt over dine fakturaer og forsikringer. Dersom du ikke allerede har Toyota Betalingsforsikring, kan du logge inn i «Min Finansiering» for å søke om dette her:
Min finansiering

Har du allerede tegnet betalingsforsikring hos oss, kan du ta kontakt for å få tilsendt skademeldingsskjema eller klikke her

Fordeler med «Min Finansiering»

• Oversikt over fakturaer – 12 mnd. tilbake i tid
• Betalingsstatus på dine fakturaer • Beregne restgjeld på ditt lån
• Informasjon om avtalegiro/e-Faktura
• Se om du har tegnet betalingsforsikring og få mulighet til å gjøre dette i ettertid forutsatt at du innfrir krav til tegning.
• Se antall måneder du har igjen av din Privatleie-avtale
• Oppdatere kontaktinformasjonen din

Kontaktinformasjon:

Toyota Financial Services:
Telefon: 800 400 43 (åpningstid 8-16)
E-post: finans@toyota-fs.com

Du kan også sende oss en melding gjennom vår Facebook-konto: «Toyota Financial Services Norge».

Toyota Forsikring:
Telefon: 987 01 112
E-post: toyota@gjensidige.no

FAQ for kunder hos Toyota Financial Services

Q. Jeg har finansiering hos TFS og er permittert fra jobb. Hvordan kan TFS hjelpe meg?

A. Ta kontakt med TFS på mail eller tlf. så vil vi sammen med deg finne en god løsning.

Q. Har du tegnet betalingsforsikring?

Q. Kan jeg tegne betalingsforsikring nå?

A. Ja, men det forutsetter at du ikke er kjent med kommende permisjonsvarsel/oppsigelse eller har fått stilt diagnose på sykdom.

Q. Hva skjer med min nedbetalingsplan?

A. Dersom du får avdragsfrihet i 3 mnd., vil avdragene fordeles over gjenstående terminer. (Det vil da medføre at terminbeløpene din vil øke fremover).

Q. Forlenges lånet mitt dersom jeg får avdragsfrihet?

A. Nei, lånets nedbetalingstid opprettholdes.

Q. Koster det noe å få avdragsfrihet? Må jeg betale et gebyr for dette?

A. Nei, du betaler ingen gebyr for endringen vi gjør for deg.

Q. Jeg har bestilt bil med finansiering og er usikker på arbeidssituasjonen de neste månedene. Hva gjør jeg?

A. Vi kan fryse finansieringen i tre måneder. Ta kontakt med oss for mer informasjon rundt dette.

Q. Norges Bank har satt ned renten ganske mye. Vil TFS gjøre det samme?

A. Dersom en har fastrente vil denne ikke endre seg. På flytende rente følger TFS rentemarkedet. I øyeblikket er det et urolig rentemarked og det er dessverre vanskelig å forutsi hvordan utviklingen blir.

Q. Jeg er i karantene og har ikke mulighet til å levere tilbake bilen etter PrivatLeie/Leasing. Hva gjør jeg?

A. I samarbeid med forhandleren din kan vi forlenge leieperioden i en begrenset periode inntil du er klar til å levere bilen tilbake.

toyota hybrid
Hva skjer med hybriden hvis jeg ikke kjøre? Enkelte hybrideiere lurer kanskje på hvilke konsekvenser man vil kunne oppleve etter lengre tids inaktivitet for bilen, spesielt med tanke på batteriets ladningsnivå.


Les mer
 clean your car
Hold bilen virus og bakteriefri Det er ikke enkelt å holde bilen fri for virus og bakterier. Vi tar på bilene våre hele tiden, overalt. Tenk på hvor mange overflater du berører i løpet av en gjennomsnittlig tur, fra å åpne døra til å skifte gir, justere varmen eller lysene.

Les mer

Mer om Toyota

Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Fjelleventyret er over for denne gang, men vinneren av årets 71 grader nord – Norge tøffeste Kjendis hviler ikke på laurbærene av den grunn. Likevel innrømmer Jon Almaas at overgangen til hverdagen var tøffere enn han hadde forestilt seg. Hold bilen virus- og bakteriefri: 40 områder å vaske over Hold bilen virus- og bakteriefri: 40 områder å vaske over Det er ikke enkelt å holde bilen fri for virus og bakterier. Vi tar på bilene våre hele tiden, overalt. Tenk på hvor mange overflater du berører i løpet av en gjennomsnittlig tur, fra å åpne døra til å skifte gir, justere varmen eller lysene. Storfornøyde Toyota-kunder Storfornøyde Toyota-kunder Ferske tall fra Norsk Kundebarometer viser at kundene fremdeles er storfornøyde med Toyota. Reparasjon av frontrute-skade på Toyota - Raskt, sikkert og uten kostnad! Reparasjon av frontrute-skade på Toyota - Raskt, sikkert og uten kostnad! Vi tilbyr å rette opp ruteskader som oppstår ved steinsprut. Ofte kan vi rette skadene på få minutter uten kostnad. Om skaden skulle være for stor til å kunne repareres, bytter vi frontruta i henhold til Toyota standard. Må frontruten byttes betaler du kun egenandel dersom bilforsikringen din har glassdekning.