Gjøran Tefre om nye RAV4: - Har imponert meg veldig

Etter flere år som fornøyd Toyota-sjåfør var forventningene høye da Gjøran Tefre skulle overta sin nye RAV4 Hybrid 2019. “Innfridd og overgått” er tilbakemeldingen fra den fornøyde Førdianeren.

Tro tjeneste

Selv før han ble med i det offisielle teamet til Toyota Norge, var Gjøran Tefre sponset av sitt lokale Toyota Førde. Derfra fikk han en Auris som tjente ham godt frem til Toyota Norge kom på banen, da med en RAV4.

Da den nye generasjonen RAV4 Hybrid kom på markedet i 2019 var Gjøran full av forventninger. Årene med Toyota hadde vært problemfrie og sjåføren fornøyd, så hva kunne han vente seg av en den nye generasjonen?

“Jeg må si at det har vært artig”, forteller Gjøran entusiastisk. “Bilen har imponert meg veldig. Man merker at ting har skjedd, både med det kosmetiske og med kjøreegenskapene. Alt har blitt strammet inn, tyngdepunktet er senket inn og det er moro å høre motoren og kjenne kreftene som settes i sving når man gir på. Bilen føles mer sporty, er ekstremt tight og fin å kjøre - og er rett og slett en kjempekul bil etter min mening”.

Skiløperen forteller at han innimellom tar seg selv i å kose seg bak rattet, og at han gir på litt ekstra i svingene for å kjenne på hvor godt bilen sitter på veien selv i litt høyere fart.

“Jeg tenker at det er typisk Toyota å gjøre masse små forbedringer på en allerede god bil, og ende opp med et kjempegodt resultat.”

Perfekt for en skiløper

Som skiløper er hverdagen til Gjøran preget av en god del reising og mye bagasje. På det meste har han hatt over 20 par med ski i bagasjerommet, som passet overraskende godt i lengden da han slo ned baksetene.

RAVens firehjulstrekk kommer også godt med, ettersom Gjøran ofte ferdes i områder med kjøreforhold som krever noe ekstra av bilen. Han setter også stor pris på driftssikkerheten, og trekker frem at det å kunne stole på bilen sin betyr mye.

“All Hybrid-teknologien fungerer supert. Jeg har kjørt Toyota i fem år og aldri opplevd feil med hybridsystem, batteri eller motor. Ingenting har måttet bli skiftet eller noe, og det er utrolig deilig å slippe å styre med sånt i en ellers travel hverdag”.

Anerkjent av en tviler

Siden barndommen har Gjøran konkurrert med broren sin, og den broderlige rivaliseringen er tydelig også når det kommer til valg av bil. Selv om storebroren har sverget troskap til et annet bilmerke og uttrykt sin tvil til Gjørans biler, måtte han pent innrømme at også var skikkelig imponert etter en prøvetur i den nye RAV4 Hybrid.

“Når det kommer fra han, så betyr det mye! Det er nesten som at jeg skulle ha roset enn svensk skiløper”.

Les mer

Johannes Høsflot Klæbo i god form før VM i Seefeld Johannes Høsflot Klæbo i god form før VM i Seefeld Nå er Toyota-ambassadøren Johannes Høsflot Klæbo snart klar for VM. Vi har fått et kort intervju med Johannes om sesongen så langt og forventningene hans. ”Med 3 frå sprintlandslaget og ein frå rekruttlandslaget var det  semifinaleheat utanom dei sjeldne.” ”Med 3 frå sprintlandslaget og ein frå rekruttlandslaget var det semifinaleheat utanom dei sjeldne.” NM, MERÅKER, 2.-3. FEBRUAR ”Etter ein runde med lureløp og søndagstur bestemte eg meg for at nok er nok. No skal det gåast her.” ”Etter ein runde med lureløp og søndagstur bestemte eg meg for at nok er nok. No skal det gåast her.” VERDSCUP, DRESDEN, 12.-13. JANUAR ”Skal ein dømme ut frå glisa til dei finske damene langs løypa vil eg påstå at Niskanen er større her enn Klæbo og Northug noko gong vil bli, eller har vert.” ”Skal ein dømme ut frå glisa til dei finske damene langs løypa vil eg påstå at Niskanen er større her enn Klæbo og Northug noko gong vil bli, eller har vert.” SKANDINAVISK CUP, VUOKATTI, 04.-06. JANUAR
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler