Født: 25.11.94
Fra: Førde, Sogn og Fjordane
Idrett: Langrenn
Bil: Toyota RAV4 2019

Som 15-åring bestemte Gjøran Tefre seg for å satse på langrenn. Førdianeren forlot Sogn og Fjordane til fordel for bedre snøforhold og toppidrettsgymnaset NTG på Geilo. Dette ga raskt resultater og siden har Gjøran gått for privatlagene Team Veideskke Vest og Team Leaseplan Go, og sikret seg gode plasseringer og medaljer i blant annet NM, Norgescup, Skandinavisk cup og Verdenscupen. I 2019 var han topp 10 på FIS-punkt verdensranking i sprint.

MERITTER:

Junior
2 x NM Gull
2 x NM Bronse
1 x NM sølv
Sølv og Bronse i Nordisk MesterskapSenior
5. plass NM 15 km 2018
6. plass NM sprint 2019
9. plass NM 50 km 2017
1 seier, 2 andreplasser og 2 tredjeplasser i Norgescup
1 seier og 1 tredjeplass i Skandinavisk cup (2019)
2 x13, 1x14 og 1x20 plass, sprint i Verdenscupen
Topp 10 på FIS-punkt verdensranking i sprint 2019

Les mer

Johannes Høsflot Klæbo i god form før VM i Seefeld Johannes Høsflot Klæbo i god form før VM i Seefeld Nå er Toyota-ambassadøren Johannes Høsflot Klæbo snart klar for VM. Vi har fått et kort intervju med Johannes om sesongen så langt og forventningene hans. ”Med 3 frå sprintlandslaget og ein frå rekruttlandslaget var det  semifinaleheat utanom dei sjeldne.” ”Med 3 frå sprintlandslaget og ein frå rekruttlandslaget var det semifinaleheat utanom dei sjeldne.” NM, MERÅKER, 2.-3. FEBRUAR ”Etter ein runde med lureløp og søndagstur bestemte eg meg for at nok er nok. No skal det gåast her.” ”Etter ein runde med lureløp og søndagstur bestemte eg meg for at nok er nok. No skal det gåast her.” VERDSCUP, DRESDEN, 12.-13. JANUAR ”Skal ein dømme ut frå glisa til dei finske damene langs løypa vil eg påstå at Niskanen er større her enn Klæbo og Northug noko gong vil bli, eller har vert.” ”Skal ein dømme ut frå glisa til dei finske damene langs løypa vil eg påstå at Niskanen er større her enn Klæbo og Northug noko gong vil bli, eller har vert.” SKANDINAVISK CUP, VUOKATTI, 04.-06. JANUAR
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler