Toyota er Norges mest anbefalte merkevare

Toyota topper listen på YouGov BrandIndex 2021. Med en score på 81,3% ligger Toyota nesten 2% foran andreplass som går til Volvo, med etterfølgende BMW på tredjeplass. Undersøkelsen utført i perioden 1. juni 2020 til 31. mai 2021 viser at Toyota er Norges mest anbefalte merkevare.

YouGovs BrandIndex gjennomføres årlig, og ser nærmere på hvilke virksomheter og merkevarer som er gode på å skape ambassadører. Med andre ord skape tilfredse kunder som vil anbefale merkevaren videre til venner og bekjente. Det er her Toyota inntar førsteplassen i Norge, uansett bransje.

Den anerkjente merkevareundersøkelsen spør nordmenn om hvilken av over 350 merkevarer de vil anbefale, og intervjuer et representativt utvalg på 100 personer daglig. Undersøkelsen er tilgjengelig i hele 55 markeder over hele verden og de gjennomfører med enn 11 millioner intervjuer hvert år.

Toyota kom på femteplass i 2018 og tredjeplass i 2019. I 2017 lå også Toyota på førsteplass, og er nå endelig helt på toppen igjen.

Tabell som viser plasseringene til de ulike merkevarene i undersøkelsen til YouGov 2021
Tabellen er hentet fra YouGov sine nettsider.

Les mer om undersøkelsen og resultatene til YouGov her: https://yougov.no/news/2021/07/07/her-er-merkevarene-vi-vil-anbefale/

Les mer

Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle. Bybil | Stilige og lettkjørte småbiler - Toyota Norge Bybil | Stilige og lettkjørte småbiler - Toyota Norge Gjennom trafikkerte gater, trange smug og på uoversiktlige parkeringsplasser, er en bybil/småbil fra Toyota i sitt ess. Les hvorfor her! Toyota GR SPORT-modellene Toyota GR SPORT-modellene Opplev kjøregleden med GR SPORT. Leveres i signaturfargene til Gazoo Racing og er inspirert av Toyotas høyytelsesmodeller, GR-serien. Se Toyota GR SPORT-modellene Hybrid vs Plug-in Hybrid Hybrid vs Plug-in Hybrid I høst er endelig Toyota RAV4 Plug-in Hybrid her. Samtidig fortsetter selvfølgelig fullhybriden vi kjenner fra før. Hva er egentlig forskjellen på de to, og hvilken skal du velge?