Åtte ganger hurra for hybrid

Toyotas salg av hybrider overstiger åtte millioner

Det er 18 år siden vi lanserte vår første hybrid, Prius. Salget fortsetter å stige, og vi er stolte av å kunngjøre enda en milepæl i veksten av Toyota Hybrid, nå som salget har passert åtte millioner biler.

/

Vi er nå klare ledere innen salg og produksjon av hybrid i Europa. Hybrider fra Toyota utgjør mer enn 50 prosent av alle de alternative bilene som er solgt på kontinentet, og med dette mer enn alle andre hybrider, plug-in hybrider og elektriske biler til sammen.

Vår suksess i Europas kjerne av nye segmenter på bilmarkedet er dokumentert av salgstall fra 2014. Tallene viser at hybrid sto for 55 prosent av alle Auris-salg og 33 prosent av Yaris-salg.

Vårt engasjement for å utvikle og levere stadig bedre produkter og tjenester, ligger under filosofien om Toyotas globale visjon. Hybridene spiller en viktig rolle i å redusere miljøeffekten biler har, nå og i fremtiden.

Det er beregnet at Toyota sine hybrider har bidratt med å redusere 58 millioner tonn med CO2.

Med planer om å lansere en rekke nye hybrid-biler de kommende årene, vil våre innovative modeller fortsette å spille en viktig rolle med å redusere miljøpåvirkningen. Samtidig som de bringer et smil på kundenes lepper verden over.

Prius sin fjerde generasjon oppnår den største forbedringen siden den første kom i 1997. Prius er tro mot Toyotas ambisjon om å bygge stadig bedre biler, og modellen får betydelige forbedringer av kjøreegenskapene, responsiviteten og førerinvolveringen. Modellen lanseres i Norge i starten av 2016. Les mer her.

en million hybrider solgt i europa

Mer om Toyota Hybrid

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler