NY TOYOTA C-HR GR SPORT
DESIGNET FOR ENDA MER KJØREGLEDE OG ENDA LENGRE BLIKK

Hold deg oppdatert på Toyota C-HR frem til lansering

Påmelding nyhetsbrev
GLED DEG TIL DEN NYE TOYOTA C-HR GR SPORT.
Legg det ordinære bak deg med den nye Toyota C-HR GR SPORT. Den byr på gode kjøreegenskaper sammen med et spennende utseende som gir deg enda mer kjøreglede.

Sportslig styling

Nye Toyota C-HR GR SPORT er designet for å skape lange blikk . Den er lakkert i en helt ny og spennende Dynamic Grey to-tonelakk, har ny frontspoiler, pianosorte detaljer og spesielle maskinerte aluminiumfelger på 19''. I kupéen får du GR-seter trukket i skinn og Alcantara som tilleggsutstyr, lydanlegg med tilkoblet teknologi og GR SPORT-detaljer for komfort og kontroll.

Dynamisk hybridytelse

Toyota C-HR GR SPORT er kraftfull og raffinert til glede for føreren. Med vårt nyeste Hybridsystemet og Dynamic Force-motor på 2,0 liter gir bilen smidig og rask akselerasjon og imponerende drivstoffeffektivitet. I tettbygde strøk kjører C-HR GR Sport helt elektrisk i mer enn 50% av tiden.

Underholdende kjøreegenskaper

Den er både smidig og sterk slik at du vil oppleve at Toyota C-HR GR SPORT gir deg en enda bedre opplevelse bak rattet. Høyytelsesdekk sørger for sikkert grep og komfort. Sportsligere fjæring og oppsett for styringen gir kontroll og godfølelse når du vil bli underholdt, enten du kjører i travel bytrafikk eller ute på den åpne landeveien.

DET ER LITE SOM ER ORDINÆRT MED DEN NYE TOYOTA C-HR GR SPORT.

Meld deg på nå for å få siste nytt først

Hold meg oppdatert

Relatert innhold

Samarbeidet mellom 71N og Toyota Samarbeidet mellom 71N og Toyota For tyvende året på rad har gjengen i 71° Nord begitt seg ut på den krevende reisen fra Norges sørligste punkt på Lindesnes til det nordligste punktet på Nordkapp. I år igjen har de fått god hjelp av flere hybrider fra Toyota. Hybrid helt enkelt forklart Hybrid helt enkelt forklart Hvordan fungerer egentlig en hybrid, og hvorfor kjøpe det istedenfor en økonomisk bensinbil? Målinger viser: Toyotas Hybrider kjører 50% elektrisk Målinger viser: Toyotas Hybrider kjører 50% elektrisk Med finsk måleutstyr montert i bilen har Toyota funnet ut at hybridene deres kjører elektrisk halvparten av tiden. Så elektrisk kjører Toyotas hybrider Så elektrisk kjører Toyotas hybrider En lang rekke testturer med ulike distanser og terreng har gitt Toyota svar på spørsmålet mange har stilt seg - hvor elektrisk kjører hybridene deres?
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler