Toyotas GR-modeller

Rene sportsbiler med DNA fra motorsport

For deg som elsker å kjøre bil

I mer enn 60 år har Toyota flyttet grenser for biler og førere i motorsport på veien til å bygge stadig bedre biler. GR-modellene virkeliggjør denne visjonen. Her har du rene sportsbiler som inkorporerer kompetansen og teknologiene skapt i konkurranser for å oppnå spennende kjøreegenskaper og å gjøre det morsomt å sitte bak rattet på hver eneste tur.

Direkte forbindelse fra racing og rally til gate og vei

Toyotas GR-modeller er rene sportsbiler som inkorporerer kompetansen og teknologene skapt av TOYOTA GAZOO Racing. Opplev kjøregleden på hver eneste tur.

Ren sportsbilfølelse

Fra GR Yaris til GR 86 er våre GR-modeller fullblods sportsbiler laget for å gi "waku-doki", denne fantastiske følelsen du opplever når hjertet pumper av glede og spenningen får adrenalinet til å bruse. Presisjon, Balanse. Morsomme å kjøre. Dette er ikke biler som bare skal fra A til B. De får deg til å føle deg som hjemme bak rattet og føle deg levende. Biler du helst vil fortsette å kjøre enda lengre.

Bli kjent med GR-modellene

GR-modellene er utviklet med kompetansen og kunnskapen som er opparbeidet gjennom motorsportsaktiviteter.

/
GR 86

Kommer snart

/
GR Yaris Sport Edition
 • HK (DIN): 261
 • Topphastighet: 230 km/t / Akselerasjon 0-100km/t: 5,2 sek
 • CO2: 184 g/km (NEDC blandet)* / Forbruk: 0,89 l/mil (blandet kjøring)*
 • Modellspesifikk informasjon: GR-FOUR AWD + NAVI
*Avventer bekreftelse
/
GR Yaris Circuit Edition
 • HK (DIN): 261
 • Topphastighet: 230 km/t / Akselerasjon 0-100km/t: 5,2 sek
 • CO2: 184 g/km (NEDC blandet)* / Forbruk: 0,89 l/mil (blandet kjøring)*
 • Modellspesifikk informasjon: GR-FOUR AWD + LSD (Limited Slip Differensial)
*Avventer bekreftelse
/
GR Supra 3.0L
 • HK (DIN): 340 (250)
 • Topphastighet: 250 km/t // Akselerasjon 0-100km/t: 4,3 sek
 • CO2: 188-165 g/km (NEDC blandet) // Forbruk 0,72 l/mil (blandet)
 • Modellspesifikk informasjon: Adaptiv variabel fjæring
/
GR Supra 2.0L
 • HK (DIN): 258 (190)
 • Topphastighet: 250 km/t // Akselerasjon 0-100km/t 5,2 sec
 • CO2: 143 g/km (NEDC blandet) // Forbruk 0,63 l/mil (blandet)
 • Modellspesifikk informasjon: Adaptiv variabel fjæring
GR 86

GR 86 er skapt med ett mål: Ren kjøreglede. Den følger opp Toyotas lange sportsbiltradisjon med motoren foran og drivhjulene bak. GR 86 kombinerer motorsportsinspirert aerodynamikk, perfekt vektfordeling og en rekke vektbesparende tiltak for at den skal få føreren til å smile i hver eneste sving.

Bli kjent med GR 86

GR Yaris

GR Yaris er ingen vanlig småbil. Den er utviklet av ekspertene i TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team og flytter avansert motorsportsteknologi og -kompetanse ut på veien. Den er kraftfull, smidig og stabil takket være det avanserte GR-FOUR 4WD-systemet og gir uendelig kjøreglede.

Bli kjent med GR Yaris

GR Supra

Som den første globale GR-modellen er Toyota GR Supra vår mest rendyrkede uttrykk for kjøreglede. Den kommer med enten 2 eller 3 liters turboladede motorer og i en rekke versjoner. Vår fremste sportsbil gir løfter om en spennende mix av kraft og presisjon og en helt unik kjøreopplevelse.

Bli kjent med GR Supra

Bli kjent med TOYOTA GAZOO Racing

TOYOTA GAZOO Racing gjør Toyotas engasjement for å overvinne alle begrensninger for å lage stadig bedre biler til virkelighet. Ved å utvikle nye teknologier og løsninger i de ekstreme forholdene i motorsport, vil vi aldri slutte med nyskapning og innovasjon.

Vi deltar i motorsport for å presse oss slik at vi kan lære av de tøffeste utfordringene.

Vi konkurrerer på alle slags veier og uansett utfordringene, blir vi inspirert til å lage stadig bedre biler. Vi skaper Toyotas fremtidige DNA.

Vi vil fortsette å konkurrere for å bringe frihet, eventyr og kjøreglede til alle.

Få vite mer om TOYOTA GAZOO Racing

/
Toyotas GR Sport-modeller

Toyota GR SPORT er en modellserie inspirert av TOYOTA GAZOO Racing som gir hverdagen litt ekstra energi. Hver modell er omhyggelig designet for å fremstå med et atletisk ytre, et sportslig interiør og avanserte egenskaper.

Få vite mer

Mer om Toyota GAZOO Racing

GR Yaris på glatta GR Yaris på glatta Vi ble med da proff-drifter Ole Morten Davanger slo seg løs på is og snø med nye GR Yaris. Hvordan det gikk, kan du se her. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Toyota Racing-DNA Racing-DNA Den nye Toyota GR Supra er laget av TOYOTA GAZOO Racing og drar fordel av læring fra konkurranser på det høyeste nivået for å gjøre den til en ekte sportsbil som er i sitt rette element på bane eller på din favorittstrekning på vei. Legenden vender tilbake. Konseptmodellen GR Supra Racing Legenden vender tilbake. Konseptmodellen GR Supra Racing GR Supra Racing gir nytt liv til navnet og ånden til den mest ikoniske modellen i Toyotas sportsbilhistorie. Dette kan bare innebære en eneste ting: Supra kommer tilbake!