1. Bybil

TOYOTA BYBILER

Bedre oversikt i et trafikkert bybilde – Bilene er utstyrt med samme avanserte teknologi, og har like stor komfort som de større modellene. Med ryggekamera har du god oversikt på de trangeste parkeringsplassene, og et berøringsstyrt multimediasystem sørger for at du kan kjøre sikrere og nyte turen.

Å kjøre bil i byen krever helt spesielle egenskaper ved en bil. Gjennom trafikkerte gater, trange smug og på uoversiktlige parkeringsplasser, er Toyotas bybiler i sitt ess. Avansert utstyr og kompakte modeller skaper kjøreglede - selv i et stressende bybilde.

De første bybilene så dagens lys på 1960-tallet da behovet for mindre biler vokste fram. Trafikken på veiene økte, og i de store byene oppsto det ofte trafikkproblemer, og det var vanskelig å finne plass til å parkere. På denne tiden var gjerne personbilene store og vanskelige å manøvrere gjennom travle gater.
Derfor ble det utviklet en mindre bil, som hadde lettere for å komme seg fram og enklere å parkere. Spesielt på 80-tallet vokste bybilens popularitet, en vekst som har fortsatt fram til i dag.

Stor hjelp i liten bil

De første kompakte bilene var ofte trange og enkelt utstyrt. I dag er Toyotas kompakte modeller utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen gjennom bygatene så god som mulig. Bilene er utstyrt med samme avanserte teknologi, og har like stor komfort som de større modellene. Med ryggekamera har du god oversikt på de trangeste parkeringsplassene, og et berøringsstyrt multimediasystem sørger for at du kan kjøre sikrere og nyte turen.

Du sitter komfortabelt, og har god oversikt over alt som skjer rundt deg. Toyotas hybrider er utstyr med Toyota Safety Sense - en rekke teknologier som hjelper deg med blant annet å registrere potensiell kollisjonsrisiko og å “se” veiskilt. Dette skal gjøre deg tryggere når du kjører gjennom et uoversiktlig bybilde.

Fordeler med bybil:

 1. Bedre oversikt i et trafikkert bybilde
 2. Komfortabel kjøreopplevelse i kompakt bil
 3. Avansert utstyr
 4. Toyota Safety Sense – vår sikkerhetsteknologi utviklet for førerstøtte for å øke sikkerheten din og de rundt deg
 5. Lave drivstoffkostnader med Toyotas hybridteknologi
 6. 5 års/200.000 km garanti
 7. Trinnløs automatgir som gir stressfri kjøring
 • Sikre biler med Toyota Safety Sense

  Sikkerhet er utrolig viktig i småbiler eller når du kjører i byen. I alle våre modeller får du Toyota Safety Sense som standard. Det er en rekke nyutviklede og aktive sikkerhetsteknologier som har til hensikt å redusere trafikkulykker så mye som mulig og skape et tryggere trafikkmiljø.

  Teknologien hjelper blant annet deg som fører å oppdage og redusere risiko for potensielt farlige situasjoner, slik at du kan kjøre sikrere.

 • Toyota Safety Sense

Oppdag våre topp 5 bybiler

Toyota tilbyr et utvalg av kompakte og smidige biler ideelle for bykjøring. Disse bilene kombinerer manøvrerbarhet, drivstoffeffektivitet og stil, og gjør dem til en utmerket løsning for urbane eventyr. Uansett om du foretrekker en kompakt, en SUV eller en liten bybil, har Toyota noe å tilby for enhver smak.

NYE YARIS


Det er ikke uten grunn at Yaris er en favoritt blant norske sjåfører. Den er liten, men måten den er bygget på gir maksimal plass i kupeen. Dermed blir det god plass til deg og passasjerer. Det gjennomførte designet passer perfekt i byen, mens de smidige kjøreegenskapene tar deg behagelig fram dit du skal.

Nye Yaris er raskere, smidigere og sterkere enn noen gang. Et helt nytt design gir den et uttrykksfullt utseende, mens bred sporvidde holder bilen tett og stabilt på veien. Folkefavoritten er også fullastet med ny og avansert teknologi med blant annet Safety Sense-pakke som oppdager fotgjengere og syklister.

TOYOTA C-HR

I en Toyota C-HR vil du definitivt skille deg ut i bybildet. Det særegne designet roper dynamikk, mens en kombinasjon av ytelse og kjøreegenskaper gir deg en kompromissløs SUV.

Her har du god plass, men Toyota C-HR har likevel ingen problemer med å komme seg fram i trange bygater eller i rushtrafikken. Her sitter du høyt med god oversikt over bybildet, samtidig som du får smidig styring og god svingradius.

COROLLA

Nyt kjøreturen gjennom byen med Corolla. Så snart du setter deg bak rattet oppdager du det stilige interiøret, de fine kjøreegenskapene og stabiliteten som gir deg en enda bedre kjøreopplevelse.

Corolla er stilig og effektiv, men også kompakt, som gjør det enkelt for deg å manøvrere gjennom travle gater og på trange parkeringsplasser.
Oppdag byen sammen med Prius. Den er morsom å kjøre, samtidig som den er drivstoffeffektiv. Den elektriske og forbrenningsmotoren fungerer sømløst sammen og hver for seg. Her er intelligent design og teknologi kombinert for å gi dynamiske ytelser. Resultatet er en bil du vil elske å kjøre i byen.

Prius er utstyrt med Toyota Safety Sense, en rekke avanserte førerassistansesystemer, som skal hjelpe deg å holde oversikt i bybildet.

NYE YARIS CROSS

Nye Yaris Cross Hybrid er neste generasjons kompakt-SUV. Kompakt og sporty passer den perfekt som bybil. Muligheten for å velge firehjulsdrift gir deg trygghet under alle slags kjøreforhold.

Toyotas nyeste selvladende hybridsystem gjør Yaris Cross til klasseledende på effektivitet og utslipp. 
 • Fordelene ved Yaris Cross

  • Klasseledende drivstoffutgifter og utslipp
  • 390 liters bagasjerom
  • 1,5 liters tresylindret hybridmotor med 116 hestekrefter
  • Utrolig stilig design og utseende.
  • Toyota Safety Sense – vår sikkerhetsteknologi utviklet for førerstøtte, for å øke sikkerheten din og de rundt deg
  • Kommer med en rekke innovative løsninger
 • Yaris Cross - Med intelligent firehjulsdrift

AYGO X

Aygo X oppleves som en høy crossover med stor frontrute og høy sitteposisjon og er perfekt for bykjøring. Uanstrengt tar den deg gjennom stille bakgater, travle hovedveier og utfordrende parkeringsområder. Her får du kjøreglede, selv i rushtrafikken.

Det kompakte formatet, kameraer og sensorer gjør det lett å parkere selv på små og trange plasser.  MyT-appen kan fjernstyre kupèen og kontrollere dører. Gjennom smarttelefonen din blir Aygo X både kartleser og andrefører, og gjennom stemmestyring på telefonen kan du sømløst finne frem, holde kontakt med omverdenen og spille musikk. 


Aygo X  kommer i fire krydderinspirerte lakkfarger og med et stort tilbud av utstyr.