1. Nybil
 2. Build
Jeg ønsker å...

Velg din modell

Active

Active

Electric hybrid
kr 4 365 /mnd
36 Måneder
Yaris Cross Active :
Life

Life

Electric hybrid
kr 4 093 /mnd
36 Måneder
Yaris Cross Life :
Executive Bi-Tone

Executive Bi-Tone

Electric hybrid
kr 5 126 /mnd
36 Måneder
Yaris Cross Executive Bi-Tone :
Active Tech

Active Tech

Electric hybrid
kr 4 331 /mnd
36 Måneder
Yaris Cross Active Tech :
Adventure Bi-Tone

Adventure Bi-Tone

Electric hybrid
kr 5 190 /mnd
36 Måneder
Yaris Cross Adventure Bi-Tone :

Vilkår

 • NB: Fra 1.1.2023 fjernes momsfritaket ved kjøp av elbil på den delen av kjøpesummen som overstiger NOK 500 000 (gjelder personbil). Dette inkluderer også tilbehør og frakt. Prisene på nettsiden vil i en periode ikke gjenspeile denne prisendringen. El-varbil har ikke momfritak.

  Priseksemplene på nettsiden er veiledende priser levert Oslo, inkl. frakt*, avgifter (vekt og vrakpant)- og adm.kostnader. *Lokale priser vil variere.

  PRISING bZ4X: Prisen som vises inkluderer 3-års serviceavtale, i tillegg til frakt og levering Oslo.

  Prisen som vises på modellsider og i bilbyggeren, inkluderer ikke vinterhjul eller øvrig tilbehør. Privatleie av bil har egne kampanjer som omfatter vinterhjul og lakk inkludert i prisen, disse prisene finner du under «Kampanjer» på nettsiden.

  VED PRIVATLEIE-BESTILLING I TOYOTA NETTBUTIKK: Privatleie/Easy/Easy flex-prisen som vises ved bestilling av biler gjennom Toyota Nettbutikk er prisen i sin helhet uavhengig av leveringssted (Toyota forhandler). Denne prisen gjelder kun for utvalgte modeller og hvor bestillingen kan gjennomføres i sin helhet i Toyota Nettbutikk, Prisen ved nettbestilling inkluderer levering, adm.kostnader, vinterhjul og annet som er spesifisert i tilbudet.

  Vi tar forbehold om feil. Priser, bilder, spesifikasjoner og funksjoner er ikke nødvendigvis nøyaktige. Ta kontakt med din lokale Toyota-forhandler for nøyaktig prisinformasjon.

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/no/no?path=model/5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931