1. Nybil
  2. Forsikre bZ4X
Jeg ønsker å...

Finn den beste forsikringen til din bZ4X

Forsikring med ektra gunstige betingelser
Vet du at vi tilbyr en spesialtilpasset Toyota Forsikring til din bZ4X?
Ved kjøp av Toyota bZ4X tilbyr vi ekstra gunstige betingelser, og din forhandler står klar til å hjelpe deg med å finne riktig forsikringsløsning tilpasset ditt behov. Toyota Forsikring leveres i samarbeid med Gjensidige.

Den første måneden er kostnadsfri, og du står fritt til å si opp forsikringen når som helst i løpet av denne måneden. Du får med andre ord god tid til å sette deg inn i hva forsikringen inneholder. For å hjelpe deg litt i gang kan vi nevne at Toyota Forsikring gir deg dekning for:

·        Tyveri av- og skade på ladekabel

·        Veihjelp hvis du går tom for strøm

·        Skader på driftsbatteri som følge av kollisjon

Velger du Kasko Pluss, vår aller beste forsikring, kan du som en del av maskinskadedekningen kjøre på strøm i hele 10 år eller 200 000 km, med visshet om at også andre batteriskader tas hånd om av oss.

Ved avtaleinngåelse velger du selv egenandel for kaskoskade mellom 4 000 og 12 000 kroner. Men, om uhellet først er ute vil din valgte egenandel for reduseres med 2 000 kroner, det er dette vi kaller egenandelsfordel. I tillegg vil du aldri få mer enn 10 % bonustap. Hvis du ikke har hatt en bilforsikring tidligere får du hele 60 % i startbonus.

Med Kasko Pluss slipper du bonustap ved skade på parkert bil hvor skadevolder er ukjent. Skulle du være så uheldig å få en skade som fører til kondemnasjon får du en helt ny bil hvis bilen din er under 4 år og ikke har kjørt mer enn 80 000 km. Totalskadegarantien gjelder hvis bilen er registrert på deg som privatperson. Leiebil er selvsagt også inkludert.

Les mer om kjøreegenskaper

Les mer om rekkevidde