1. Toyota-eiere
  2. Tilkoblede Tjenester
  3. Multimedia
Jeg ønsker å...

INTUITIV MULTIMEDIA

Opplev fordelene med navigasjonssystemet i bilen med sanntidsnavigasjon, fotoboksvarsling, bensinstasjoner, samt POI (Point Of Interest)* eller koble telefonen til Apple CarPlay eller Android Auto for å spille musikk og bruke appene dine på displayet på dashbordet.

Oppdag hvilke muligheter du finner i bilen din

Naviger i multimedieverdenen

Enten du kobler telefonen til bilen eller ønsker å finne et sted å spise med hjelpe av navigasjonssystemet, har Toyotas multimediasystemer dekket deg med intuitiv betjening, rask respons og de nyeste funksjonene..

Nyt sømløs bluetooth-kompatibilitet

Styres fra berøringsskjermen i bilen

Bluetooth®-telefontilkobling lar deg integrere en kompatibel mobiltelefon trådløst og tilbyr håndfri kommunikasjon. Når telefonen din er i bilen, aktiveres håndfrisystemet av seg selv.

Kartoppdateringer med vårt Touch & Go-system

Din beste navigasjon med Over-The-Air-oppdateringer

Uansett hvor du skal, er det viktig å holde Toyota-navigasjonssystemet oppdatert for å kunne få best utbytte av tjenestem. På den måten kan du være sikker på at ruten du følger bruker de aller nyeste kartdataene, slik at du ikke mister informasjon om nye veisystemer eller andre endringer.

E-Store

Hold deg oppdatert med den nyeste programvaren i bilen

Finn nye apper, oppdater navigasjonen, administrer multimediesystemet ditt, og sørg for at du alltid har den nyeste programvaren.

 

Gå til E-Store Opens in new window

Lær mer om multimediefunksjoner

Last ned alle "How-to" veiledninger her