1. Business
  2. Toyota Professional
Jeg ønsker å...

TOYOTA PROFESSIONAL

Med Toyota i ryggen

Hos Toyota Professional har vi alltid ryggen din. Vi forstår at kjøretøyet ditt er avgjørende for virksomheten din, og vi vil alltid gjøre vårt beste for å holde deg på veien til neste jobb. Vårt dedikerte utvalg av produkter og tjenester er her for å hjelpe din bedrift ved å levere klassens beste arbeidsbil.
01

Støtte bedriftens behov

Vi tilbyr et dedikert utvalg av produkter, nyttekjøretøy og tjenester for å levere på dine forretningsbehov
02

Mer enn bare et nyttekjøretøy

Vi bygger vårt grunnlag på prinsippene om kvalitet, holdbarhet og bekymringsfrihet. Toyota Professional er en partner du kan stole på.
03

Riktig verktøy for jobben

Vi vil alltid prøve å finne de beste verktøyene for jobben og tilby et servicenivå som aldri svikter deg.
Toyota Professional er et spesialtilpasset utvalg av produkter og tjenester som er utviklet for å støtte profesjonelle virksomheters behov med den kvaliteten som forventes av en kvalitetsleverandør. Toyota Professional er utviklet for kvalitet, holdbarhet og bekymringsfrihet. Toyota Professional lover deg de beste løsningene for å få jobben gjort og et servicenivå som ikke vil skuffe deg

Toyota Professional

Vårt kundeløfte

Enten du leter etter varebiler, forsikring, ekspressservice eller veihjelp, er Toyota Professional din forretningspartner. Vårt omfattende utvalg av tjenester er her for å møte dine bilbehov.

Toyota Relax

En serviceaktivert garanti - Det betyr at når fabrikkgarantien (5år/200 000km) har løpt ut, kan du utvide garantien med inntil 1 år/15 000 km etter hver utførte Toyota Originalservice (inntill bilen er 10år/200 000km).

Toyota Expresservice

Vi garanterer å gjennomføre avtalte servicer og vedlikehold på 60 minutter eller mindre.

Veihjelp (Eurocare)

Vår veihjelp inkluderer mobile verksteder og reparasjon av bilen for å få den i kjørbar stand igjen så raskt som mulig.

Låne/leiebil

Trenger du en varebil mens vi jobber på din? Vi har låne- og leiebiler som hjelper deg med å holde hjulene i gang.

Skreddersydd leasing og forsikring

Leasing Plus - Med Leasing Plus fra Toyota Financial Services kan din bedrift samle alle bilkostnader på én faktura. Da har du alltid et gunstig og forutsigbart bilhold med full oversikt

Hurtigfelt

Noen ting kan ikke vente og derfor, som en ekstra tjeneste til våre firmakunder, har vi etablert et eget hurtigfelt.

Utforsk våre varebiler

Enten du er en liten eller stor bedrift, kan du være trygg på at vi vil gi deg varebiler og pickuper av høyeste kvalitet.

Finansieringsmuligheter


  • Billån og Flexilån

    Billån fra Toyota Financial Services passer for bedrifter som vil eie og finansiere sine egne firmabiler. Ønsker dere å bytte bil relativt ofte, kan vi tilby Flexilån på en ny eller nesten ny Toyota.


  • Leasing

    Med leasing får din bedrift et fleksibelt bilhold som er tilpasset deres behov. Dere får forutsigbare kostnader og muligheter for å samle alle bilkostnadene ett sted. Hos Toyota kan dere alltid velge mellom et stort utvalg av personbiler og varebiler.


  • Forsikring

    Med forsikring fra Toyota Financial Services får bedriften ivaretatt alle behov for trygghet rundt bilholdet. Vi tilbyr svært gunstige betingelser, og ved skadereparasjoner står alltid våre autoriserte Toyota-verksteder parat med originale deler. Vår forsikring leveres i samarbeid med Gjensidige.

Toyota Leasing Plus

Med Leasing Plus fra Toyota Financial Services kan din bedrift samle alle bilkostnader på én faktura. Inkludert i Leasing Plus er månedsleie for leasingbil, samt de tilleggstjenestene dere velger. Slik er dere alltid sikret et gunstig og forutsigbart bilhold med full oversikt, om bedriften har en eller flere leasingbiler.

Våre modeller

Fra praktiske varebiler og arbeidsbiler, til suverene offroaders, elektrisk eller hybridteknologi. Toyota tilbyr et utvalg av ulike modeller, tilpasset dine behov.
Les mer om våre varebiler Les mer om våre Elektriske varebiler Les mer om våre Hybrider Les mer om våre elektriske biler