1. Business
  2. Toyota Professional
Kontakt oss
Kontakt oss

MED TOYOTA I RYGGEN

Toyota Professional er et spesialtilpasset utvalg av produkter og tjenester som er utviklet for å støtte profesjonelle virksomheters behov med den kvaliteten som forventes av en kvalitetsleverandør. Toyota Professional er utviklet for kvalitet, omtanke og bekymringsfrihet. Toyota Professional lover deg de beste løsningene for å få jobben gjort og et servicenivå som ikke vil skuffe deg
"Forbikjøringsfelt" 
Noen ting kan ikke vente, og derfor har vi etablert et "hurtigfelt" for servicer og hastereparasjoner. Det er ikke mulig å gjøre det raskere.
Expresservice
Vi garanterer å gjennomføre avtalte servicer og vedlikehold på 60 minutter eller mindre.
Veihjelp (Eurocare)
Vår veihjelp inkluderer mobile verksteder og reparasjon av bilen for å få den i kjørbar stand igjen så raskt som mulig.
Låne/leiebil
Trenger du en varebil mens vi jobber på din? Vi har låne- og leiebiler som hjelper deg med å holde hjulene i gang.

Toyota BusinessPlus

Med Toyota BusinessPlus blir det enklere å velge firmabil. Du får en modell som har renommé verden over for kvalitet og pålitelighet. Den er velutstyrt og gir mye for pengene. Toyota BusinessPlus gir deg i tillegg service og oppfølging som er tilpasset behovet ditt. Våre konsulenter har som oppgave å gi deg bekymringsfritt bilhold og gjøre de viktige og vanskelige valgene enkle.

Våre modeller

Fra praktiske varebiler og arbeidsbiler, til suverene offroaders, elektrisk eller hybridteknologi. Toyota tilbyr et utvalg av ulike modeller, tilpasset dine behov.
Les mer om våre varebiler Les mer om våre Elektriske varebiler Les mer om våre Hybrider Les mer om våre elektriske biler