1. Elbil
Jeg ønsker å...

ELBIL FRA TOYOTA

Opplev fremtiden med en elbil fra Toyota.

Norge har lenge vært en pionér innen elektrisk mobilitet. I dag består nybilsalget av over 70% elbiler. Med et stadig voksende nettverk av ladestasjoner over hele landet og fordeler som reduserte avgifter, reduserte eller gratis parkeringsavgifter og lavere drivstoffkostnader, gir en Toyota elbil deg ikke bare en behagelig og miljøvennlig kjøreopplevelse, men også økonomiske fordeler.
 • TOYOTA
  LADENETTVERK

  Mer enn 17 000 ladepunkter
  Alltid en lader innen rekkevidde
 • MER ENN BARE REKKEVIDDE

  Rekkevidde er viktig - men det er ikke alt
  Se 5 episoder
 • ELVETTREGLENE
   

  10 tips til deg som skal ha elbil
  Se regler og filmer her

Hvorfor velge elbil fra Toyota?

Fremkommelighet i særklasse

Vår bZ4X er utstyrt med et firehjulssytem i toppklasse, med en perfekt 50/50 kraftfoldeling. I tillegg har du systemet X-MODE som hjelper deg der det er ekstra krevende kjøreforhold.

Sikkerhet du kan stole på

I bZ4X finner du det nyeste innenfor sikkerhet og kjøreassistanse bestående av en serie systemer designet for å hjelpe deg og gjøre kjøringen tryggere. Alt er en del av Toyotas forpliktelse til trafikksikkerhet og vårt oppdrag om å gjøre trafikkulykker til et tilbakelagt kapittel.

10 års garanti - Toyota Relax

Tar du din Toyota inn til Originalservice på et Toyota-verksted får du automatisk ett år Toyota Relax Garanti, uten ekstra kostnad. Dette gjelder for alle modeller mellom 5 og 10 år, og alle motortyper, uavhengig om originalservice er fulgt tidligere, opptil 200.000 km.

Utforsk vårt utvalg elbiler

NB: Priser på varebil på nettsiden er inkl MVA  og ekskl. MVA i prisliste

Hva er rekkevidde og hvordan kan du påvirke den? 

 • Er du ny elbileier og føler at det er en hel verden av ting å ta hensyn til og lære? Vel, det kan virke overveldende i begynnelsen, men tro på oss når vi sier at det fort blir en ny normal for deg. Når det gjelder å maksimere rekkevidden på din elbil, er det visse faktorer du bør ha i bakhodet: kjørestilen din, nyttelasten du har med, utetemperaturen, hjuldimensjonene, underlaget du kjører på, batterivedlikeholdet og til og med veivalgene du tar. Men ikke fortvil!  Her kan du lese om hva du burde tenke på for å oppnå så lavt forbruk som mulig når du kjører elbil og hvordan vår bZ4X presterer under forskjellige forhold.

Les artikler om rekkevidde

Elbil og lading

 • Utforsk mulighetene for å lade din elbil på en måte som passer til deg og din livsstil. Her finnes det flere alternativer som vil gjøre det enkelt å holde elbilen din ladet og klar til å kjøre mil etter mil. Enten du foretrekker å lade hjemme ved hjelp av en praktisk veggboks, eller om du har muligheten til å lade på jobben eller på offentlige ladestasjoner, så finnes det en løsning som passer perfekt for deg og dine behov. Her kan du lese om de forskjellige lademulighetene du har, kostnader, og hva som er best for elbilbatteriet ditt. I tillegg kan du lese om Toyotas ladenettverk og hvilke fordeler du har ved å bli medlem.  

Nyttige tips om hurtiglading  

Under 30 %

For å få mest ut av hurtiglading bør du ikke lade før batterinivået er under 30 %. Er batterinivået nærmere 10 % får du enda høyere ladehastighet.

Ikke over 80 %

Når batterinivået er over 80 % begrenses hastigheten på hurtiglading kraftig. Det er derfor ikke hensiktsmessig å lade mellom 80 % og 100 % på hurtiglader. om det ikke er svært nødvendig.

Bruk ladekort

Med et ladekort vil du kunne hurtiglade hos mange forskjellige leverandører med samme kort, uten å måtte benytte deg av forskjellige apper. Har du Ladekort fra Toyota Charging network får du også alle kostandene samlet på én faktura.

Utforsk Toyota Ladenettverk

Bli med i et av de største offentlige ladenettverkene i Europa – og få tilgang til 410 658 ladepunkter.
Opens in new window Les mer om tjenesten

ZAPTEC GO - SMART HJEMMELADER

 • Markedsledende teknologi og funksjonalitet

  • Sertifisert etter den høyeste sikkerhetsstandarden
  • 5 års garanti
  • Alltid tilkoblet via 4G (kostnadsfritt) og/eller WiFi
  • Eco Mode Smartlading
  • Tilgangskontroll med RFID kort og/eller app
  • Låsing av kabel
  • Full oversikt med Zaptec app og Zaptec Portal
  • Fullintegrert med Tibber

Toyota bZ4X - Kjøreegenskaper

Utstyrt for all slags kjøring

Kjøreegenskaper


Bli med på en kjøreopplevelse som tar deg med inn i fremtiden! Toyota bZ4X kombinerer avansert teknologi og nyskapende design for å levere en behagelig, trygg og spennende kjøreopplevelse. Opplev den stille og kraftfulle elektriske drivlinjen som gir deg øyeblikkelig akselerasjon, samtidig som den gir deg en behagelig og miljøvennlig kjøretur.
 
Og når det gjelder håndtering, er bZ4X i en klasse for seg. Med sin unike firehjulsdrift, med perfekt 50/50 kraftfordeling takket være separate 80kW motorer på for- og bakaksel, får du enestående stabilitet og kontroll uansett veiforhold. Og når det virkelig gjelder, har vi inkludert X-MODE-kjøremodusene som vil hjelpe deg gjennom selv de mest krevende kjøresituasjonene, slik at du kan komme trygt frem uansett hva naturen kaster på deg.
 
bZ4X er utstyrt med et sofistikert multimediasystem som tilbyr over-the-air (OTA) oppdateringer og sømløs integrasjon med Apple CarPlay og Android Auto. Du vil alltid være oppdatert og tilkoblet, uansett hvor du kjører. Og når det kommer til sikkerhet, kan du stole på vår T-MATE sikkerhetspakke som gir deg alt du trenger for å holde deg og dine passasjerer trygge på veien.

 

 

 

 

 

 

 

Mer om kjøreegenskaper og AWD X-MODE Opens in new window

ELEKTRISK VAREBIL

 Våre elektriske varebiler gir deg alle fordelene ved å kjøre på elektrisitet. Motoren går stille og raffinert, men gir deg også sømløs,øyeblikkelig akselerasjon. Med strøm som drivstoff blir kjøreturen mer økonomisk og miljøet blir ivaretatt, men du vil også oppleve en helt ny kjøreglede.  De helektriske varebilene fra Toyota har både god rekkevidde og kapasitet som kan dekke de fleste behov.
 • 5 fordeler ved å velge elektrisk varebil

  • Godt for miljøet - null utslipp
  • Lavere avgifter og billigere drivstoff
  • Stillegående og behaglig kjøreopplevelse
  • Redusert eller gratis bomplassering flere steder.
  • Kan delta i anbud som stiller krav til elektriske kjøretøy
 • Proace City EV

 • Proace EV

LEASE ELEKTRISK VAREBIL

Våre forhandlere tilby både kjøp og leasing av elektrisk varebil med gode betingelser. Gjennom Toyotas eget finansieringsselskap, Toyota Financial Services, tilbyr vi finansierings-, forsikrings- og biladministrasjonsløsninger tilpasset din bilpark.
Er du interessert i å lease elektrisk varebil? Kontakt oss eller gå innom din Toyota-forhandler.

Ekspresservice

Vi garanterer å gjennomføre avtalte servicer og vedlikehold på 60 minutter eller mindre.

Hurtigfelt

Noen ting kan ikke vente og derfor, som en ekstra tjeneste til våre firmakunder, har vi etablert et eget hurtigfelt.

Veihjelp (Eurocare)

Vår veihjelp inkluderer mobile verksteder og reparasjon av bilen for å få den i kjørbar stand igjen så raskt som mulig.

Toyota Relax

En serviceaktivert garanti - Det betyr at når fabrikkgarantien (5år/200 000km) har løpt ut, kan du utvide garantien med inntil 1 år/15 000 km etter hver utførte Toyota Originalservice (inntill bilen er 10år/200 000km).

Skreddersydd leasing og forsikring

Leasing Plus - Med Leasing Plus fra Toyota Financial Services kan din bedrift samle alle bilkostnader på én faktura. Da har du alltid et gunstig og forutsigbart bilhold med full oversikt

Låne/leiebil

Trenger du en varebil mens vi jobber på din? Vi har låne- og leiebiler som hjelper deg med å holde hjulene i gang.

Elbil og Service

Garanti og forsikring

Vi vet hvor viktig det er for deg å ha en elbil som er pålitelig og holder seg i toppform i mange år. Derfor tilbyr vi svært gode garantier som sikrer at du kan eie en bZ4X med tillit og ro i sjelen. Selv om elbiler krever mindre vedlikehold enn biler med forbrenningsmotorer, vet vi at batteriet er hjertet i din elbil.

Derfor har vi skapt Toyota Relax - en serviceaktivert garanti som tar vare på deg og ditt elbilbatteri. Vi garanterer at du vil beholde minst 70% av batteriets opprinnelige kapasitet etter 10 år. Og ved å følge de årlige servicene og batterihelsesjekkene, vil du nyte en omfattende bilgaranti, inkludert batterigaranti, i hele 10 år for din bZ4X. Det er også forskjeller på hvilke forsikringer som er mest gunstig for elbiler. 

Vi vet også at forsikring er viktig når det gjelder elbiler. Derfor har vi skreddersydd Toyota Forsikring spesielt for bZ4X, med ekstra gode betingelser som gir deg den tryggheten du trenger for å ta fatt på veiene.

Bli med i Toyota-familien og nyt å ha en bil og et elbilbatteri som vil holde seg i topp stand i årevis fremover!

Mer om garanti Forsikring

En karbonnøytral fremtid

Toyota Motor Europe er forpliktet til å oppnå full karbonnøytralitet i Europa senest innen 2040.

En reduksjon av CO2-utslipp er et viktig mål på global skala, og Toyota jobber dedikert for å bli karbonnøytrale i Europa innen 2040. Kjøretøyer med lite eller ingen utslipp må tas i bruk i stor skala før de virkelig kan bidra til CO2-reduksjon. Toyota tilbyr derfor en rekke alternativer med et komplett utvalg av elektrifiserte kjøretøyer som inkludert Hybrid-elektrisk (HEV), Plug-in hybrid bensinelektrisk (PHEV), Batterielektrisk (BEV) og Hydrogenelektrisk (FCEV)

Toyota anser batterielektrisk (elbil) er som et viktig alternativ, og forbereder et komplett utvalg av elbiler for å møte et bredt spekter av kundenes forventninger.

Les mer Opens in new window

Misjon - Producing happiness for all

Vi gjør andres lykke til vår største prioritet.
Vi lager bedre produkter rimeligere.
Vi verdsetter hvert sekund og hvert øre.
Vi gir all vår innsats og tilbyr all vår oppfinnsomhet.
Vi se fremover, ikke bakover.
Vi tror det umulige er mulig.

Visjon - Creating mobility for all

I en mangfoldig og usikker verden streber Toyota etter å heve kvaliteten og tilgjengeligheten til mobilitet. Vi ønsker å skape nye muligheter for hele menneskeheten, og støtte et bærekraftig forhold til planeten vår.

LETS GO BEYOND

Toyotas ser det som sitt ansvar å bidra til et bedre samfunn, ikke bare gjennom å kutte utslippene, men ved å sette positive fotavtrykk.

Vi lanserte våre første elektrifiserte hybridbiler for 25 år siden. I dag har vi hydrogenbilen Mirai, som også renser luften når den kjører. bZ4X er først ut i en helt ny range av elbiler under navnet bZ.

Som en mobilitetsaktør er vi opptatt av å flytte grenser på flere områder. Eller rettere sagt, fjerne dem. Vi sikter mot en verden uten hindringer, der alle skal kunne bevege seg fritt.

Vi kaller det Beyond Zero.

Vår vei mot null utslipp. Og forbi.