1. e-privacy settings
Jeg ønsker å...

Bruk av informasjonskapsler på Toyotas nettsted

Basert på den funksjonen informasjonskapslene har og formålet deres, er det fire kategorier av informasjonskapsler. Hvis ingen endringer ble gjort, kan du fortsette å bruke dette nettstedet med informasjonskapselinnstillingen nedenfor:

  

  

Toyota, våre serviceleverandører eller partnere kan også bruke informasjonskapsler eller andre sporingstekniker til å håndtere og følge opp effektiviteten i annonser som vises på andre nettsteder du besøker. 
Ved å besøke Toyotas nettsider, som en registrert bruker eller annet, bekrefter og godkjenner du at du aksepterer å følge din aktivitet og din bruk av tjenestene og funksjonene gjennom de teknikker beskrevet ovenfor, også lignende teknologier som kan utvikles jeg fremtiden.

Tredjeparter kan selv sette opp og få tilgang til egen sporingsteknologi når du besøker våre Toyota-nettsteder, og de kan ha tilgang til informasjon om deg og dine aktiviteter på nett over tid og på tvers av forskjellige nettsteder eller applikasjoner når du bruker Toyota-nettstedene. Deres bruk av slike sporingsteknologier er ikke i vår kontroll og er underlagt deres egne retningslinjer for personvern.

Slå av informasjonskapsler

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler som standard. Du kan ha mulighet til å sette innstillinger i din nettleser slik at den varsler deg før du aksepterer visse typer informasjonskapsler, eller helt nekte informasjonskapsler. Om du velger å slå av bruk av Informasjonskapsler i din nettleser, så kan noen funksjoner på Toyotas nettsteder være vanskelige å bruke eller ikke fungere korrekt.

***

For mer informasjon om hvordan Toyota behandler personopplysningene dine, samt om hvordan du kan be om ytterligere informasjon og hvordan du kan utøve dine rettigheter, vennligst besøk vår Generelle erklæring om personvern og datasikkerhetsler

x