1. Toyota-eiere
  2. Tilkoblede Tjenester
Jeg ønsker å...

Alltid tilkoblet

MyToyota App

Den nye MyToyota-appen inneholder en mengde tilkoblede tjenester for din Toyota, designet for å gjøre livet enklere. Uansett hvor du går, ved å bruke appen på smarttelefonen din, kan du kommunisere med bilen for å planlegge reiser hjemmefra, optimalisere kjøringen, fjernstyre bilens temperatur og mye mer. MyToyota-appen er designet for fremtiden, og kobler fører og bilen sammen for å gjøre kjøreopplevelsen både enklere og tryggere.  

Multimedia

Nyt fordelene fra det innebygde navigasjonssystemet med sanntidsnavigasjon, fotoboksvarsling, drivstoffstasjoner, samt interessepunkter (Point Of Interest). Du kan også koble smarttelefonen til Apple CarPlay eller Android Auto for musikkavspilling og få tilgang til appene dine på rett på displayet i bilen.

Personlig konto

Din personlige konto setter alle de små tingene knyttet til kjøretøyet ditt på ett sted, med brukervennlige funksjoner som er tilgjengelige online. Bare logg på uansett hvor du er for å booke service, sjekke brukerhåndboken på nettet eller oppdater navigasjonskartene dine.  Vil vi hjelpe deg å gjøre billivet enklere.
Oppdag noen av funksjonene som gir trygghet og ekstra bekvemmelighet:

Fjernstyring av låsing

Fjernstyring av ulåste dører eller gi andre tilgang til kjøretøyet ditt ved å fjernstyre opplåsing av bilen.

Hybrid-veiledning

Lær hvordan du får mest mulig ut av Toyota Hybrid-kjøretøyet ditt. Da kan du oppnå jevnere kjøring i EV-modus og reduserer drivstofforbruket.

Fjernstyrt klimakontroll

Fjernstyr klimaanlegget rett fra MyToyota appen.

Kjøreanalyse

Hent tidligere kjøredata for praktisk kjørestilsanalyse.

Vehicle Order Tracker

Følg den siste statusen til bilen du har i bestilling og hold deg oppdatert om leveringen hos din lokale Toyota-forhandler.
*Tilgjengelighet av funksjoner og kjøretøyspesifikasjoner kan variere mellom modeller og avhengig av markedet. Ta kontakt med din lokale Toyota-forhandler og brukerhåndbok for ytterligere informasjon.
  • Last ned MyToyota-app

    app store

    google play store

Finn ut hvordan MyToyota-appen fungerer

Her kan du finne mer informasjon og ofte stilte spørsmål.
Last ned "how to" veiledninger