1. Toyota-eiere
  2. Service og vedlikehold
  3. Value Service
Jeg ønsker å...

Toyota Originalservice

Bekymringsfritt bilhold

Din Toyota trenger regelmessig service.
Benytter du Toyota Originalservice en gang i året hos et autorisert Toyota verksted i Norge vil du få nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram; Toyota Eurocare.  I tillegg har vi en serviceaktivert garanti, Toyota Relax, når du benytter årlig  orginalservice fra Toyota, da kan du oppnå inntil 10 års garanti.  Toyota Helsesjekk er også inkludert ved hver eneste service.


Hvorfor velge et Toyota-verksted?

Alle autoriserte Toyota-verksteder har gjennomgått et opplæringsprogram og har det utstyret og den kompetansen som skal til for at din Toyota skal få den servicekvaliteten som trengs. Toyota har utviklet den avanserte Hybrid Synergy Drive (HSD) teknologien og har den ekspertisen som skal til for å gi nødvendig service og oppfølging av denne teknologien.

  • Ta service – få ett år garanti

    Tar du din Toyota inn til Originalservice på et Toyota-verksted får du automatisk ett år Toyota Relax Garanti, uten ekstra kostnad.
    Dette gjelder for alle modeller mellom 5 og 10 år, og alle motortyper, uavhengig om originalservice er fulgt tidligere, opptil 200.000 km. 

    Det betyr at når fabrikkgarantien har løpt ut, kan du utvide garantien med inntil 1 år/15 000 km etter hver utførte Toyota Originalservice (Toyota Relax garanti innvilges inntil 185.000 km og gjelder i 1 år/15.000 km).

Toyota helsesjekk

Dette er en oppdatering av bilens programvare, slik at de elektroniske systemene i bilen din til enhver tid er oppdatert. Toyota Helsesjekk er alltid inkludert i originalservice hos Toyota.

Trykk her for å lese mer om Toyota Helsesjekk!