1. Elbil
 2. Toyota Ladenettverk
Jeg ønsker å...

Toyota ladenettverk – alltid en lader innen rekkevidde

Det er ikke uvanlig å bekymre seg for rekkevidde og lading. Det er faktisk kanskje det elbilister bruker mest tid både å tenke på og planlegge. Men kjører du Toyota, og melder deg inn i Toyota ladenettverk kan du derimot senke skuldrene helt. Da har du nemlig mer enn 17 000 ladepunkter tilgjengelig – på ett og samme kort.

Bli med i et av Norges største ladenettverk

Som Toyota-kunde har du tilgang til et av Europa og Norges største ladenettverk, med mer enn 17 000 ladepunkter fordelt over hele Norge. Og det aller beste: du trenger kun ett ladekort, og du får alle utgifter på én regning!
Meld deg inn (Opens in new window) Les mer

Kortet som løser ladeknipa

De siste årene har vi stått på for å gjøre det så enkelt og smidig som mulig å være helelektrisk Toyota-kunde. Resultatet har blitt et av Europa og Norges største ladenettverk – ett nettverk du som Toyota-kunde har tilgang til med Toyotas ladekort.
Les mer

På tide å parkere rekkeviddebekymringen

At en elbil ikke har nok batterikapasitet til å nå destinasjonen, er en vanlig bekymring blant potensielle elbilkjøpere. Faktisk så vanlig at den har fått et eget begrep: Rekkeviddeangst. Er bekymringen derimot reell? Vi sier nei, og dette er hvorfor.
Les mer

Hvordan benytte vårt ladenettverk? Se video her!

Kjører du Toyota, og melder deg inn i Toyota ladenettverk kan du senke skuldrene helt. Da har du nemlig mer enn 17 000 ladepunkter tilgjengelig – på ett og samme kort. Se instruksjonsvideo her.
Se video

Hva er fordelene med å være med i vårt ladenettverk?

 • Full prisåpenhet

  Med abonnement i vårt Toyota ladenettverk har du alltid full oversikt over ladepriser og du kan enkelt holde oversikt på ditt økonomiske ladeforbruk. 

  Du finner alltid oppdaterte priser tilhørende ditt abonnement på Toyotas Ladenettverksside.

 • Ett kort - én regning

  Som medlem av vårt ladenettverk har du muligheten til å kun forholde deg til ett kort og én regning. Det er ikke behov for et hav a ulike ladeapper og oppretting av forskjellige kontoer hver gang du stopper for å lade. På slutten av måneden mottar du én regning i din egen valuta - enkelt og oversiktlig.   

 • Lading uten landegrenser

  Som medlem i Toyotas Ladenettverk kan du lade med ett kort og på ett abonnement i 20 europeiske land, og ha tilgang på over 650 000 ladepunkter. Nettverket fortsetter å vokse. Selv om du lader i et land med annen valuta enn din egen - får du alltid én samlefaktura på slutten av måneden i din egen valuta. 

Du kan velge mellom tre abonnementer

01

Tariff Go

Abonnement som passer for de som bare av og til trenger å lade langs veien. Du betaler kun et engangs aktiveringsgebyr* og et lite startgebyr* hver gang du lader, men har ingen faste kostnader pr. mnd.
02

Tariff Active

Abonnement som passer de som lader litt oftere. Gir deg 5% avslag på prisen pr. kWh og har ikke noe startgebyr pr. ladeøkt mot at du betaler et relativt lite fast beløp pr. mnd.*
03

Tariff Active+

Abonnement som passer de som lader litt oftere. Gir deg 20% avslag på prisen pr. kWh og har ikke noe startgebyr pr. ladeøkt mot at du betaler et noe høyere fast beløp pr. mnd.*
*Sjekk https://www.toyota-charging-network.eu/web/nb/toyota-no for oppdaterte detaljer mht. priser.

Ofte stilte spørsmål

 • Internasjonal lading, uten behov for flere kort eller tilleggsabonnementer hos andre leverandører.
 • Ett av de største ladenettverkene i Europa.
 • Konkurransedyktige og transparente ladepriser med full oversikt over ladeøkter - både på nett og i månedlig faktura.
 • Kontinuerlig forbedringer via innovative funksjoner.
 • Toyota Ladenettverk integrerer data om ladepunkter fra forskjellige kilder, standardiserer dem og forbedrer kontinuerlig datakvaliteten.

Ladenettverket vårt gir deg tilgang til et av de største ladenettverkene i Europa. Nettverket vårt er tilgjengelig i flere land, slik at du kan lade på alle stasjoner i nettverket med samme abonnement.

Appen er veldig enkel å bruke. Kort sagt kan du etter innlogging velge mellom tusenvis av ladestasjoner, filtrere dem, få veibeskrivelse til  ladestasjonene, samt starte og avslutte ladeøkter.
Det er også mulig å se på kontoen din og abonnementsdetaljene dine, lagre favoritter og mye mer!

Last ned appen fra Apple Store: https://apps.apple.com/app/id1617623127

Last ned appen fra Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.toyota.oneapp.eu

Dette er ditt fysiske autentiseringsverktøy for å kunne lade bilen din på ladestasjonene i nettverket. Når du er på en valgt stasjon, er det bare å holde kortet ditt til kortleseren, og med dette kan du starte/stoppe ladeøktene.
Når du leter etter en stasjon med ladekortautentisering, kan du sette et filter for slike ladestasjoner i appen eller på nettstedet vårt.