1. Nybil
 2. Bransjeledende batterigaranti
Jeg ønsker å...

bZ4X + Toyota Relax + Toyota EV lojalitetsprogram = Bransjeledende batterigaranti

Når du først kjøper en ny bil, vil du gjerne at den skal vare en god stund. Derfor er det betryggende for deg som Toyota-eier å vite at du kan få garanti på bilen, helt til den fyller 10 år! Eller i bZ4X sitt tilfelle, to garantier: Her kan du få en separat garanti på batteriet også med Toyota EV lojalitetsprogram!

Enten du kjøper en flunkende ny SUV til familien eller en brukt varebil til bedriften, er bil en stor investering. Da er det siste du ønsker deg uforutsette reparasjonskostnader. Derfor har vi laget garantiprogrammet Toyota Relax, som først og fremst skal ivareta deg som Toyota-kunde, og gi deg den tryggheten og forutsigbarheten du fortjener – uavhengig av modell. 

Toyota Relax lar deg, som navnet tilsier, slappe av og nyte et bekymringsfritt bilhold til bilen din er 10 år – men hvordan funker det?

Svaret er enkelt! Passerer bilen din 5 år, og du fortsetter å ta den årlige Toyota Originalservicen, vil du få ett år utvidet garanti på hele bilen. Helt frem til den fyller 10 år, eller passerer 200 000 km.

Toyota står for kvalitet, driftsikkerhet og pålitelighet. Med Toyota Relax er du helt dekket om det skulle oppstå mekaniske, elektriske eller elektroniske defekter som stammer fra fabrikasjon- eller produksjonsfeil.

 • Separat batterigaranti på bZ4X med Toyota EV lojalitetsprogram

  Samtidig som du får gleden av Toyota Relax, får du som bZ4X-eier også gleden av en elbil som skal vare i mange år fremover! Når du tar servicen på et merkeverksted, foretas det en helsesjekk av batteriet – for å sørge for at det varer lengst mulig. Og lenge varer det! 

  Følger du Relax-programmet gir vi deg garanti på batteriet i 10 år, eller 1 million(!) kilometer. Hva enn som inntreffer først. Lang batterilevetid gir deg en bekymring mindre, samtidig som det avlaster miljøet. Derfor kan vi også garantere deg at batteriet fortsatt har minst 70% av den originale batterikapasiteten etter 10 år med Toyota EV lojalitetsprogram.

  Kort oppsummert: Benytter du deg av vedlikeholdsprogrammet vårt, kan du se frem mot et bekymringsfritt bilhold i mange år fremover!

Toyota Relax oppsummert:

 • Du trenger ikke å ha fulgt service- og vedlikeholdsprogrammet tidligere så lenge din bil er under 10 år og har kjørt under 185 000 km ved bestillingstidspunkt.
 • Du trenger ikke å ha kjøpt den aktuelle bilen gjennom en av våre forhandlere.
 • Eier du en bZ4X får du også garanti på batteriet i 10 år, eller 1 000 000 kilometer, det som inntreffer først dersom du følger lojalitetsprogramet.

Les mer om kjøreegenskaper

Les mer om rekkevidde