1. Toyota-eiere
 2. Service og vedlikehold
 3. Hybrid Service
Jeg ønsker å...

Toyota Helsesjekk

På hver eneste service

Hva er Toyota helsesjekk? Dette er en oppdatering av bilens programvare, slik at de elektroniske systemene i bilen din til enhver tid er oppdatert.

Alle autoriserte Toyota verksteder er alltid koblet opp mot Toyotas fabrikker, hvor siste versjon av disse systemene kan hentes til din Toyota. Vi tilbyr derfor en Toyota helsesjekk som er sjekk og eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du nå har rett programvare til din bils elektro­niske systemer. En slik oppdatering er det vi som merkeforhandler som kan tilby via våre online systemer mot fabrikk. Toyota Helsesjekk er inkludert uten ekstra kostnad, som en del av Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota verksted i Norge. 

Hvorfor Toyota Helsesjekk?

 •  Sjekk og eventuell oppdatering av bilens programvare
 •  Forebygging av driftsstans situasjoner 
 •  Økt driftssikkerhet
 •  Bekymringsfritt bilhold 


Toyota Hybrid helsesjekk - Utvidet Hybrid batterigaranti

Dette er sjekk og eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du har rett programvare til din Hybridmodells elektroniske systemer. En slik oppdatering er det vi som merkeforhandler som kan tilby via våre online systemer mot fabrikk.

Inkludert i Toyota Hybrid Helsesjekk vil du også få 12 måneder/15000 km forlenget/utvidet garanti på hybridbatteriet. Denne garantien kan ved utført Toyota Originalservice hos et aurorisert Toyota verksted i Norge, forlenges med 12 måneder av gangen etter bilens garantiutløp, helt til bilen når 10 års alder.

Denne Hybrid helsesjekken er inkludert uten ekstra kostnad, som en del av Toyota Originalservice. Bilen er derfor alltid oppdatert når du har vært hos oss.

Hva innebærer Toyota Hybrid helsesjekk? 5 viktige punkter

 • Feilsøking av hele hybridsystemet
 • Helsesjekk av batteri
 • Isolasjonssjekk av batteri
 • Oppladingssjekk av batteri
 • Sjekk av hele kjølesystemet        


Tenk Hybrid, spør Toyota

Stol på din lokale Toyota-forhandler når det kommer til hybrid. Med utvidet batterigaranti på din årlige Hybrid helsesjekk, kan du føle deg trygg og tenke på andre ting. Uansett hvilke spørsmål du har om bilen din, kom til Toyota. Toyota - Bekymringsfritt bilhold!