1. Nybil
 2. Yaris
Jeg ønsker å...

Flotte funksjoner inkludert som standard

Kjør videre i den dynamiske nye Yaris. Tilpasset for byen og utenfor, med flotte funksjoner på alle varianter.

arrow right
arrow left
 • Spennende urbant design

  Sporty og raffinerte eksteriørdetaljer som ikke vil gå ubemerket hen.

 • Moderne stylet for din komfort

  Opplev en kjøretur i et elegant interiør fullpakket med innovative funksjoner

 • Tilkobling uten kompromiss

  Den nye Yaris setter sømløs tilkobling i hjertet av hver kjøretur

 • Trygg kjøring

  Enestående T-mate sikkerhetsfunksjoner beskytter deg og andre trafikanter

 • Opplev dobbel hybridkraft

  En dobbel hybridserie drevet av en avansert ny Hybrid 130-motor

 • En urbant bygget bil for byen

  Gå inn i nye dimensjoner med den plasseffektive Yaris

 • Kjør i en komfortabel, romslig cupé

  Opplev en sjenerøse cupé i et kompakt design

 • Omfattende garanti, full beskyttelse

  Hold din Yaris trygg med en omfattende garanti

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/no/no?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478&_gl=1*1mk9nom*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjw1920BhA3EiwAJT3lST2WMkIGnIqsuAT8xqQqLd6MJp5vXcxsa34ln9J5QFLu4INh7X209BoCPWcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Forced client side injection based on cached strategy

 • HYBRID 115

  Drivlinje
  Hybridelektrisk
  Kraft
  116 DIN hp
  Forbruk
  4.1–4.9 l/100 km*
  CO₂ utslipp
  92–112 g/km*
  Akselerasjon 0–100 km/h
  9.7 secs
 • HYBRID 130

  Drivlinje
  Hybridelektrisk
  Kraft
  130 DIN hp
  Forbruk
  4.2–5.1 l/100 km*
  CO₂ utslipp
  96–116 g/km*
  Akselerasjon 0–100 km/h
  9.2 secs

Ofte stilte spørsmål

Elektrifisert kraft: svar på dine spørsmål 

Toyota startet hybridrevolusjonen for mer enn 25 år siden og fortsetter å kjøre for en verden med lavere utslipp. Hybrider kombinerer elektrisk drift med kraftige bensinmotorer for uanstrengt ytelse og bekvemmelighet.

Hybridbiler veksler sømløst mellom en forbrenningsmotor og effektiv EV-drift, og har to energikilder: en bensinmotor og en elektrisk motor.

Hybrider kan bruke elektrisk kraft til å trekke og til og med cruise i hastigheter opp til 50 km/t. Fordi de fleste Toyota Hybrider er selvladende, vil overflødig kraft fra motoren lade batteriet opp igjen når batterinivået blir lavt.

Hybrider har banebrytende, selvladerende batteriteknologi. De er kjent som "hybrid-elektriske" kjøretøy fordi de har to energikilder. Dette betyr at i motsetning til rene elektriske kjøretøy og plug-in hybrider, trenger du ikke å koble dem til for å lade batteriene.

Den banebrytende batteriteknologien i en Toyota Hybrid er konstruert for å vare i hele bilens levetid. Faktisk er noen mekaniske elementer som clutch, dynamo og startmotor fjernet fullstendig, noe som reduserer risikoen for uforutsette kostnader i fremtiden ytterligere.

Det er tre typer hybrid elektriske kjøretøy: milde hybridbiler, fullhybrid og plug-in hybrider. Mild Hybrider bruker kun sine elektriske motorer for å støtte motoren under akselerasjon og cruise, da den elektriske motoren ikke kan drive bilen på egen hånd. I en fullhybrid som en Toyota Hybrid kan du nyte ren elektrisk kraft i opptil 80 % av byreisene dine, med marsjfart på opptil 50 km/t. Plug-in Hybrider fungerer på samme måte som en Hybrid, men med et batteri med høyere kapasitet for større elektrisk ytelse.

Merknader


 

* Ved å kombinere kraften til effektiv bensinmotor og elektrisk(e) motor(er), kan Toyota selvladende hybrider lade seg selv mens du kjører, bremser ned farten eller bremser helt ned, noe som betyr at du kan kjøre noen avstander i elektrisk modus og aldri trenger å koble dem til inne eller bekymre deg for batterirekkevidden ettersom bensinmotoren tar over når batteriet er tomt.

**For mer informasjon om våre elektrifiserte drivlinjer med eller uten bensinmotor, vennligst besøk Bestandig hybridteknologi | Toyota Norge

***Introduksjon av smart digital nøkkel forventes i 2024. Tilgjengelighet av funksjoner og kjøretøyspesifikasjoner kan variere mellom modeller, kvaliteter og i henhold til tilgjengeligheten på markedet.

Funksjonene som vises gjelder kun for nye produksjonskjøretøyer og er karakteravhengige. Aktiver MyToyota for kjøretøyet ditt for å se kompatible funksjoner eller kontakt din lokale forhandler for mer informasjon.