1. Nybil
Jeg ønsker å...
Utforsk bZ4X

Norges mest fornøyde bileiere

Vi jobber hele tiden for å levere bedre opplevelser for kundene våre. Derfor er det en stolthet og glede å kunne dele at dere har plassert oss på toppen av Norsk Kundebarometer 2023!

Designet med lidenskap

Hver millimeter av Yaris er utformet tanke på detaljene. Den er bred,  ligger godt på veien og gir en følelse av styrke med sin smidige og dynamiske personlighet.

Hybrid med elektrisk ytelse

Nye Yaris introduseres med en helt ny 1,5 liters bensinmotor og 4. generasjon av vårt avanserte hybridsystem som gir en uslåelig kombinasjon av engasjerende ytelse og enestående økonomi.

Hverdagseleganse

Med et moderne, innbydende og stilig interiør kombinerer nye Yaris kvalitetsfinish og stemningsbelysning* som skaper et godt kupémiljø som gir høy komfort.

*Tilgjengelig på Premiere Edition utstyrsgrad

Designet for spenning.
Bygget for byen.

Toyota Yaris GR SPORT kombinerer den kompakte bybilen, med det sporty og dynamiske utseendet til Toyotas Gazoo Racing-arv. Et rally-inspirert design gir bilen et preg av spenning og sport.

Kompakt design. Spennende uttrykk

Finn spenning rundt hvert hjørne med den nye Yaris GR SPORT. Kompakt og sporty. Den ekslusive fargen Dynamic gray og den raffinerte stilen gir Yaris GR SPORT et sporty, spennende utseende. Hint til Toyota Gazoo Racing-attituden finner du i alle detaljer – fra den nye frontgrillen i mesh-design med varmestempel til den bakre diffuseren. Spennende ting kommer ofte i små pakker.

Racing-inspirert interiør

Følelsene ligger i detaljene. Yaris GR SPORTs anerkjente racingarv kan sees i hele interiøret. Svarte stoffseter med ikoniske GR SPORT-logoer og røde sømmer er det første som tar deg imot. GR SPORT-logoer på hodestøttene kompletterer setene, mens koordinerte røde aksenter på skinnrattet og girskiftet understreker det rallyinspirerte utseendet. Sporty aluminiumspedaler og metallinnlegg på dørene og midtkonsollen gir karakter, mens startknappen og kombimåleren bidrar til den dynamiske følelsen.

Detaljer som teller

Sterke, og lette felger utstyrt med aerodynamiske komponenter, nye 18" maskinerte lettmetallfelger gir utmerket stabilitet og håndtering. Iøynefallende detaljer, som hjulaksentlinjene i eksklusiv GR SPORT-rød, henspiller på kjøretøyets Gazoo Racing-arv. Enestående ytelse med uanstrengt stil.

YARIS GALLERI