1. Nybil
Jeg ønsker å...
Utforsk bZ4X

Norges mest fornøyde bileiere

Vi jobber hele tiden for å levere bedre opplevelser for kundene våre. Derfor er det en stolthet og glede å kunne dele at dere har plassert oss på toppen av Norsk Kundebarometer 2023!

Nye Corolla: Oppgradert

Dersom vi hele tiden strekker oss for å få det bedre i livet, hvorfor skulle ikke det da også gjelde bilen vår? Den hybridelektriske Corolla med sømløse tilkoblingsmuligheter og trådløse, automatiske oppdateringer (OTA) er klar for å bli en del av dagene dine. Den er forfrisket, digital og effektiv, og gir enda mer kjøreglede.

LED-frontlykter
Kombilys bak
Bakre støtfanger
Nye aluminiumsfelger
Ny grill

LED-frontlykter

Corolla Hatchback kombinerer teknologi med eleganse, og ingen steder er dette mer tydelig enn i designet til de slående Bi-beam LED-frontlyktene.

Kombilys bak

Corollaens progressive kombilysdesign og elegante karosseri er like funksjonelle som de er stilige.

Bakre støtfanger

Bilens silhuett er gjort enda mer aerodynamisk effektiv ve hjelp av den glidende og skulpturerte bakre støtfangeren.

Nye aluminiumsfelger

Raffinert og svært teknisk, den nye serien av lettmetallfelger er et eksempel på Corollas sporty karakter.

Ny grill

Corollas moderne design kombinerer målrettede proporsjoner med en bred og kraftig ny frontgrilldesign for å virkelig sette sitt preg på veien.

Stil du ikke kan overse

Corolla-eksteriøret har en myk profil med et lavt panser og en aerodynamisk taklinje. Aluminiumsfelger måler 18", fronten har en kraftfull grill som flankeres av Bi-LED-hovedlykter. Til den nye modellen er det designet forskjellige, sportslige aluminiumsfelger og også utvalget av lakkfarger er fornyet. Corolla GR SPORT er en spennende modell inspirert av Toyotas ekspertise innen motorsport og den kommer med helt spesielle designdetaljer.

Ny seteinnredning
12.3” digital  combimeter
10,5-tommers multimedieskjerm
GR SPORT startknapp
Interiørlys

Ny seteinnredning

Alt fra dype, rike toner og 3D-effekter til lysere nyanser gir innsiden av Corolla et sofistikert og sportslig uttrykk.

12.3” digital  combimeter

Førersentrisk og innholdsrikt digitalt kombimeter tilpasses med ditt foretrukne oppsett og fire forskjellige designtemaer.

10,5-tommers multimedieskjerm

En høyoppløselige 10,5" berøringsskjerm integrerer enkelt ditt digitale liv og livet som sjåfør

GR SPORT startknapp

Still inn pulsen hver gang du kjører. GR SPORT-startknappen er en konstant påminnelse om koblingen mellom Toyotas personbiler og deres vellykkede hybridelektriske racerbiler.

Interiørlys

Denne subtile og beroligende interiørbelysningen gir cupeen en behagelig og lun følelse.

Komfort og teknologi i harmoni

Corollas romslige interiør blander moderne med en rolig og behagelig atmosfære, og har en selvsikker, ryddig design. Svært praktisk, med to-sone klimakontroll og oppbevaringsområder overalt, funksjoner som ambient belysning og en rekke spennende interiørdekor gjør dette til et deilig sted å tilbringe tiden din.

Hybridkraft uten kompromisser

Den nye Corolla femtegenerasjons Hybrid-drivlinje er mer stillegående, mer kompakt og mer responsiv enn noen gang tidligere. Med lave utslipp og umiddelbar ytelse. I tillegg til kjøremodusene Normal, Eco og Power, tilbyr den også en fullelektrisk modus for avslappende, nullutslippskjøring når du måtte ønske det.
Les mer (Opens in new window)

Plass til å vokse

Du kan aldri ha for mye plass. Den allsidige Touring Sports-versjonen av Corolla bygger på 5-dør versjonens enestående fundament med et enda mer romslig interiør og et stort og svært fleksibelt lasterom. Med en 60/40 deling av de sammenleggbare setene bak, og et bagasjeromsgulv som kan justeres mellom to høydeinnstillinger, kan du raskt tilpasse Touring Sports for å passe dine behov. Har du hendene fulle når du kommer til bilen? En enkel fotbevegelse under støtfangeren bak slik at sensoren kan åpne bagasjeromsdøren for deg automatisk. 
Les mer (Opens in new window)
 • Sømløs tilkobling med MyT

  MyT-appen gir deg en rekke innovative sikkerhetsfunksjoner og kan gjøre det enklere å reise. "Finn min bil" hjelper deg å finne bilen din eller dele plasseringen med noen andre. "Del med bilen" lar deg sende planlagte kjøreruter til navigasjonssystemet i bilen. MyT kan også hjelpe deg å redusere drivstofforbruket med Hybid Coaching-funksjonen. Den analyserer data om kjørestilen din for å maksimere effektiviteten.

  Appen gir mulighet for å fjernkontrollering av bilens dørlåser og du kan starte klimaanlegget hjemmefra ved behov. En 10,5" berøringsskjerm med intuitivt grensesnittet som er rask og responsiv. Den er brukervennlig, med logiske menyer og en skarp HD-skjerm, og gir deg nøyaktige data og minimerer tiden du bruker med øynene utenfor veien. Samtidig kommuniserer et 12,3" instrumentpanel viktige kjøredata med kun et raskt blikk.

Forenkle hverdagen

Gjør reisen enklere med MyT-appen. Den inkluderer en rekke funksjoner, inkludert Finn min bil, for å enklere finne din parkerte bil og dele posisjonen med andre, og Del til bil, som lar deg sende forhåndsplanlagte ruter til Corollas navigasjonssystem.
Les mer

Toyota T-mate. Med deg for en tryggere reise

Livet er travelt, og det er mye som kan distrahere. For å gjøre det enklere, er teknologiene for sikkerhet og førerassistanse i Corollas T-Mate alltid beredt. T-Mate – din hjelpsomme kjørepartner. Dette er en serie med systemer designet for å støtte deg og gjøre kjøringen tryggere enten du er på motorveien, i byen eller parkerer. T-Mate sørger for at du alltid er i trygge hender. Listen nedenfor viser et utvalg av høydepunkter, se fullstendig T-Mate-innhold for Corolla i bilkonfiguratoren.
 • Kollisjonsvern med autobrems (PCS)

  Vårt kollisjonsvernsystem kan oppdage farlige situasjoner og hjelpe deg med å unngå kollisjoner med andre kjøretøy, fotgjengere og syklister. Det fungerer ved å varsle sjåføren med lyd- og visuelle advarsler og bremseassistanse. Hvis sjåføren ikke klarer å bremse i tide, bremses det automatisk opp for å forhindre eller dempe en kollisjon.

 • Påminnelsessytem for bakseter (RSRS)

  Dette systemet varsler sjåføren med en advarsel i cupeen hvis en passasjer eller gjenstand blir igjen i baksetet når du forlater bilen.

 • PROAKTIV KJØREASSISTENT (DA)

  Dette systemet støtter jevn hastighetsreduksjon når gasspedalen slippes, når du nærmer deg en bil foran.

 • Adaptiv cruisekontroll med full oppbremsing (ACC)

  Dette systemet holder deg på en minimum forhåndsinnstilt avstand fra kjøretøyet foran. Hvis denne avstanden minkes, reduserer systemet hastigheten din og til slutt vil bremsene aktiveres og bremselysene aktiveres. ACC med full oppbremsing kan få bilen til å stoppe helt dersom bilen foran stopper helt opp. En liten trykk på gasspedalen eller ACC-bryteren vil aktivere systemet på nytt. Hvis bilen din er utstyrt med Skiltgjennkjenning (RSA), vil dette systemet også gjenkjenne fartsgrenser på veien du er på og foreslå eventuelle nødvendige justeringer.

 • Trygg forlating av kjøretøy (SEA)

  Dette systemet bruker Blindsone monitoren for å forhindre en kollisjon mellom en passasjers åpnede dør og et kjøretøy eller en syklist som nærmer seg bakfra. Hvis det er fare for en kollisjon, lyser indikatorer på de ytre speilene og informasjonsdisplayet, sammen med en hørbar alarm for å varsle passasjerene.

 • Kjørestoppsystem for nødsituasjoner (EDSS)

  Hvis systemet ikke registrerer føreraktivitet på en stund, vil hørbare advarsler varsle sjåføren. Hvis det alikevel etter dette ikke registreres føreraktivitet, stopper EDSS kjøretøyet gradvis mens det holder bilen trygt i kjørefeltet. Nødblink aktiveres for å varsle andre trafikanter, og dørene låses opp for å gi nødetatene enkel tilgang om nødvendig.

 • Toyota Safety Sense over-the-air oppdatering (OTA)

  OTA-programvareoppdateringer sikrer at Toyota Safety Sense (TSS) er oppdatert med de nyeste funksjonene og forbedringene

Er du klar for å utforske? Velg motor og grad

Velg utstyrsgrad

5 Alternativer

 • Corolla Touring Sports - Sense - Stasjonsvogn 5d

  Corolla Touring Sports Sense

  Hybrid
  Stasjonsvogn 5d
  • +
   Avkjøringsvarsel med styreassistanse
  • +
   Dørspeil i bilens farge

  Velg motor:


  Fra

  kr 441 700

  /Måned

  Finansiering

  Automatgir | Tohjulsdrift
 • Corolla Touring Sports - Active - Stasjonsvogn 5d

  Corolla Touring Sports Active

  Hybrid
  Stasjonsvogn 5d
  • +
   Avkjøringsvarsel med styreassistanse
  • +
   Dørspeil i bilens farge

  Velg motor:


  Fra

  kr 463 700

  /Måned

  Finansiering

  Automatgir | Tohjulsdrift
 • Corolla Touring Sports - Active Tech - Stasjonsvogn 5d

  Corolla Touring Sports Active Tech

  Hybrid
  Stasjonsvogn 5d
  • +
   Avkjøringsvarsel med styreassistanse
  • +
   Dørspeil i bilens farge
  • +
   LED lys i bagasjerom

  Velg motor:


  Fra

  kr 500 300

  /Måned

  Finansiering

  Automatgir | Tohjulsdrift
 • Corolla Touring Sports - GR SPORT - Stasjonsvogn 5d

  Corolla Touring Sports GR SPORT

  Hybrid
  Stasjonsvogn 5d
  • +
   Avkjøringsvarsel med styreassistanse
  • +
   LED lys i bagasjerom

  Velg motor:


  Fra

  kr 514 500

  /Måned

  Finansiering

  Automatgir | Tohjulsdrift
 • Corolla Touring Sports - Executive - Stasjonsvogn 5d

  Corolla Touring Sports Executive

  Hybrid
  Stasjonsvogn 5d
  • +
   Avkjøringsvarsel med styreassistanse
  • +
   Dørspeil i bilens farge
  • +
   JBL premium lydanlegg

  Velg motor:


  Fra

  kr 526 400

  /Måned

  Finansiering

  Automatgir | Tohjulsdrift

Full trygghet med Toyota

Vi jobber for å sikre at alle aspekter av Corolla-opplevelsen din er så sømløs, trygg og praktisk som mulig. En omfattende pakke som gir fullstendig trygghet, den inkluderer alle de essensielle elementene* for å hjelpe deg med å oppleve et avslappende bileierskap..
 • Toyota Relax

  Ta service – få ett år garanti. Dette gjelder for alle modeller mellom 5 og 10 år, og alle motortyper, uavhengig om originalservice er fulgt tidligere, opptil 200.000 km. Det betyr at når fabrikkgarantien har løpt ut, kan du utvide garantien med inntil 1 år/15 000 km etter hver utførte Toyota Originalservice (Toyota Relax garanti innvilges inntil 185.000 km og gjelder i 1 år/15.000 km).

 • Tilpass din Toyota med originalt tilbehør

  Toyota originalt tilbehør er utviklet og produsert med samme omhu, kvalitet og fokus på detaljer som Toyotas bilmodeller. Utprøvning og kvalitetssikring er like omhyggelig for enhver detalj som bærer Toyota-merket.

 • Tilkoblede tjenester i MyT

  Få det beste fra din Corolla med tilkoblede tjenester gjennom MyT-appen.

 • Bilforsikring gjennom Toyota forsikring

  Toyota Forsikring passer godt for alle våre modeller uansett om du kjøper en hybrid- eller elbil, bensin- eller dieselbil. I kombinasjon med gunstige betingelser, er dette en god grunn for deg til å velge oss som din forsikringspartner. Toyota Forsikring leveres i samarbeid med Gjensidige. Den første måneden er uten kostnad.

Toyota Corolla Touring Sports galleri