1. Nybil
  2. Hybrid Electric
Jeg ønsker å...
  • Intelligente hybridelektriske krefter

    Den nye Corolla er bygd på Toyotas rennommé for innovasjon og teknikk av beste merke for å levere en kjøreopplevelse med førsteklasses effektivitet og kjøreglede. Med 5. generasjons hybridelektrisk teknologi er drivverket mer stillegående, mer kompakt og smidigere enn noen gang tidligere. Systemet leverer lave utslipp og høyt dreiemoment som gir uanstrengt akselerasjon.

    Den avanserte teknologien er enkel og intuitiv å bruke, med tre moduser: Normal, Eco og Power. Corolla hybrid gir deg ustoppelige ytelser slik du kjenner fra konvensjonelle bensinmotorer samtidig som den stiller opp mot de rene og kraftfulle ytelsene fra elmotorer. Bilen er enkel og lettvint å bruke i praksis fordi den lader seg selv. Du kan kjøre den i rent elektrisk modus når du ønsker avslappet og tilnærmet lydløs fremdrift med nullutslipp. 

Komfortabel og i kontroll

En nytelse å kjøre, Corollas raffinerte kjøreegenskaper oppgraderer hver reise med full kontroll og høy grad av sjåførtillit. Høy kjørekomfort på alle typer veidekke takket være Corollas stive karosseristruktur.

Gleden av kontroll

Smidig, responsiv og med en nøytral svingbalanse, har Corolla et lett og direkte styringssystem og avstemt fjæring foran og bak. Resultatet er en intuitiv forbindelse mellom bil og sjåfør. Vri på rattet og Corollas svar er umiddelbare og naturlige, for en givende og trygg kjøreopplevelse.

Elektrisk med enkelhet

Corolla femtegenerasjon Hybridteknologi er vårt mest avanserte hittil. Kjøres på akkuart samme som hos et vanlig kjøretøy, men tilbyr i tillegg klasseledende drivstoffeffektivitet og lave utslipp, uten å måtte bekymre deg for rekkevidde. Fyll drivstoff som vanlig, og fordi Toyotas hybrider er selvladere, trenger de ikke å kobles til en lader.