1. Nybil
 2. Practical
Jeg ønsker å...
 • Plass til alt

  En aktiv livsstil og voksende familier krever begge en bil med plass og allsidighet for å møte enhver utfordring. Selv med hele familien ombord, tilbyr Corolla Touring Sports et stort og fleksibelt lasterom.

Allsidighet

Corolla Touring Sports kombinerer lavutslippsteknologi med all den plassen og det praktiske du kan ønske deg. Romslig og komfortabel innvendig, den fleksible og familievennlige bagasjeplassen er klar for alt livet kaster på deg. Med et helt flatt, vendbart bagasjebrett som også kan justeres i høyden. Legg ned baksetene for hele 1606 liter bagasjekapasitet – perfekt for alt utstyret som trengs til en aktiv livsstil. Din bil, på din måte.
 • 5 seter Med plass til fem passasjerer og et sjenerøst bagasjerom på 596 liter, nok til fire eller fem store kofferter og enda litt til, er Corolla Touring Sports svært praktisk.
 • 3 Seter Trenger du å transportere en lang, vanskelig last? Baksetene deler seg 60/40, noe som øker lengden på bagasjerommet betraktelig, samtidig som du kan beholde noen seter på andre rad.
 • 2 seter Selv svært stor last er ikke noe problem. Du kan legge hele den andre seteraden flatt, og skape ett enormt lasterom med lavt, flatt gulv.
 • Bakdøren som åpner seg selv

  Å leve livet fullt ut betyr sjelden å reise lett. Når du har hendene fulle, vil du være glad for Corollas håndfrie kick-sensor. Med smartnøkkelen i lommen, sving ganske enkelt med foten under den bakre støtfangeren for å åpne eller lukke bagasjerommet automatisk. Og med en lukke- og låsfunksjon er det like enkelt å holde eiendelene dine trygge.

  * Kick-sensor er modellavhengig

Klar for alt

Corollas tilpasningsdyktige lasterom kan gjøre det meste. Trenger du mer rom? Bare slipp bagasjerommet til nedre posisjon eller legg baksetene flatt med en spak. Bekymret for å få bagasjeromteppet vått og skittent? Snu den for en robust, hundevennlig harpiksfinish som også er perfekt for hageplanter eller vått surfeutstyr.